کمک در انتخاب خرید ریسیلر خوب ( مهم )
با سلام ؛
دوستان من میخواهم یک نمایندگی ریسیلر بگیرم ، تازه کار نیستم حدودا دو سال پیش داشتم نمایندگی ...
الان میخواهم یه نماینگی معتبر بهم معرفی کنید ( ثبت شرکتی داشته باشه بهتر ) و اینکه هزینه هاش مناسب باشه ( 10 گیگ برای فعلا برام کافیه ) ... لطفا روی کیفیت پشتیبانی و سرعت هاست خیلی حساس هستم ... تو این مدت خیلی ها اذیتم کردن ( همینجا جا داره یه فحش به زیما هاست بدم ، لعنت به همچین سید قلابی ، جدش بزنه به کمرش حرام خور )
ممنونم ..
پاسخ : کمک در انتخاب خرید ریسیلر خوب ( مهم )
سلام
دوست خوبم در این انجمن اکثرا هاستینگ هستند پیشنهاد میکنم در بخش درخواست سرویس یک درخواست بزنید شرکت ها افر بدهند بررسی کنید چند شرکت انتخاب کنید اون چند شرکت را بزارید به نظرسنجی تا مشتریان اونها نظراتشون رو بگند
در پناه حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveload
با سلام ؛
دوستان من میخواهم یک نمایندگی ریسیلر بگیرم ، تازه کار نیستم حدودا دو سال پیش داشتم نمایندگی ...
الان میخواهم یه نماینگی معتبر بهم معرفی کنید ( ثبت شرکتی داشته باشه بهتر ) و اینکه هزینه هاش مناسب باشه ( 10 گیگ برای فعلا برام کافیه ) ... لطفا روی کیفیت پشتیبانی و سرعت هاست خیلی حساس هستم ... تو این مدت خیلی ها اذیتم کردن ( همینجا جا داره یه فحش به زیما هاست بدم ، لعنت به همچین سید قلابی ، جدش بزنه به کمرش حرام خور )
ممنونم ..
irPowerWeb - میزبان مطمئن وب سایت شما
host97.net
و دوستان دیگر
سلام دوست عزیز برای دیدن سرویس های ما میتونید به این آدرس دیدن کنید
www.mizbansite.com
هاست 97 خوبه ولی قیمت بالاست اگر از مستر ریسلرر هاش ریسلرر بگیری بصرفه هست خواستی من سراغ دارم داره 20 گیگ را میده 15 ;)
سلام
سرویس های نمایندگی لینوکس با کیفیت بالا
با 50 درصد تخفیف ماه اول
https://clients.parsvps.net/cart.php?gid=6
ضمن عرض سلام و درود
22 سرور شیراز هاستینگ در راستای نمایدگی در خدمت شماست
با ما آنلاین در ازتباط باشید : shirazhosting[at]ymail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamba
سایتتون آدمو یاد سایت پیوندها میندازه
این تاپیک مال 1 هفته پیشه به تاریخها دقت کتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamba
راست میگه =)) رابطه ای با پیوندها ندارین..:d