سلام و عرض ادب
شنيدم كه ميشه zopim رو به ياهو مسنجر و يا گوگل تالك متصل كرد . كسي ميدونه چطور اين كارو ميشه انجام داد؟
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و عرض ادب
شنيدم كه ميشه zopim رو به ياهو مسنجر و يا گوگل تالك متصل كرد . كسي ميدونه چطور اين كارو ميشه انجام داد؟
با تشكر
سلام.
وارد داشبورد اکانت خود شوید سپس به قسمت : settings>Personal بروید و بعد قسمت instant_messaging و اکانت جمیل یا مسنجر دیگر خود را وارد کنید
موفق باشید
سلام
وارد اين قسمت شدم ولي قابليت وارد كردن نداره . يعني نميشه آدرس ايميلم رو وارد كنم و فقط دو تا فيلد داره كه توي فيلد اول يه آدرس ايميل هست و دومي هم يه چيزي شبيه رمز
سلام.
وقتی وارد مراحل قبل شدید ابتدا باید مسنجر مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید(جیمیل بهتر هست)بعد یک آیدی مثل controlbot15@jabber1.zopim.com به شما می دهد شما این آیدی را در مسنجر جیمیل خود add می کنید بعد به آن یک pm می دهید (پیام شما حاوی کدی که در گزینه پایین مورد بالا آمده است مانند #setup 6B0qB69 می دهید) بعد robot ها به شما درخواست add می دهند
من همه این کارها رو کردم اما نمی دونم نزدیک به 10 تا اتوماتیک روبات نصب شد تو جمیل
بعد وقتی داشبورت مسنجر رو قطع کردم و به عنوان مشتری پی ام دادم اصلا داخل جمیلی برای من چیزی نمی آید
controlbot3: You are not set up with Zopim yet. Please log in to the Dashboard and follow the instructions on the settings page.
jathiya: #setup JjZNaIOI4p
controlbot3: Your Zopim account is already set up with this IM user.
با سلام ادد کردم دائم این متن رو میده باید چیکار کنم؟