پاسخ : مصرف فوقالعاده بالاي رم
سلام یک بار ریستارت کنید ...
(( بعد ریستارت حدودآ 2-3 دقیقه دیگه می تونید به سرور روصل شید ))
مشکل رفع نشد به مدیر سرور اطلاع بدید براتون چک کنه ، شما روی iis فایل بر روی دانلود قرار دادین و الان در حال استفاده هست ؟ شاید برای اون باشه !
برای خارج شدن از سرور کافی است فقط ریموت رو کلوز کنید .. همین !
موفق باشید ..
اين فايل svchost.exe تا 15 تا ايجاد شده و داره استفاده ميكنه
اين چي هست ميگن تروجان داره خب اين يعني چي سروري كه فقط چندتا فايل روش گذاشتم ويروسي شده
فايل svchost.exe
ويروسه ، من ويندوز خودم اين مشكل رو داشت ، هر كار كردم رفع نشد تا ويندوز عوض كردم .
اخه کی گفته این فایل ویروسه خیلی از پروسها ی سیستم برای اجرا به اجرا یکبار از این پروسه احتیاج دارن
svchost.exe نامی عمومی برای پروسسهائی است که از طریف dll ها و یا از داخل آنها اجرا می شوند.
بهتره روی ویندوز یک انتی ویروس نصب کنید و این مورد رو بررسی فرمایید اگر پروسه ای از این دست الوده باشه به شما اختیار میده
ولی در کل پروسه ایست امنیتی برای ارتباط برنامه هایی که با نت سروکار دارند
احتمالا آورسل سرور بالاست.
آخه بدبختي كاري هم نميكنم با سرور
به فروشنده اش گفتم ميگه 12 گيگ رم خالي رو اين سرور دارم پس مشكل از ما نيست
يه نفر بياد به من بگه سروري كار نميكنه چرا بايد مصرف رمش برسه به 3 گيگ و پايين هم نياد
همين الان ريستارت كه كردم مصرف رم اومده رو 512 خب يكي از دوستان اگه ميدونه من واقعا" ممنونش ميشم فقط بگه مشكل از كجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bronze
احتمالا آورسل سرور بالاست.
زمانی که هیچ دلیلی نباشه برای مصرف رم زمانی هست که بدونی سرت کلا رفت 4 گیگ رم داری اما 512تاش مثلا ماله خودته بقیش مصرف میشه برای کسی دیگه و ....
اورسل یک معنیش همینه
وقتي سرور رو كار ندارم رم 500 تا 600 هستش ولي واي به حال روزي كه بخواي فايل رو بياري رو هارد
يه چند ساعت بعد مصرف رم ميرسه به 3 گيگ