پاسخ : مشکل در vcenter 5.1
لایسنسی که روی سرور تعریف کردید قابلیت اتصال به وی سنتر رو نداره.
باید از لایسنس بالاتر استفاده کنید.
با سلام
این لایسنس رو سرور بوده و با وی سنتر قبلیم قرار دادم ویندوزم خراب شد ویندوز عوض کردم و همان وی سنتر را نصب کردم
بعد از نصب ویندور و وی سنتر زمانی که سرور را به وی سنتر وصل میکنم یک فری کی دارد و یک لایسنس قبلی زمانی که یوز کی میزنم ارور لایسنس میده اگر بخوام فری کی بزنم که کلا کی وی ام وار را پروندم و با توجه به اینکه تاریخ رایگان وی ام وار تمام شده نمیدونم چه اتفاقی می افتد
و هیچ لایسنس دیگری هم ندارد که بخوام از لایسنس های دیگر ایتفاده کنم
منتظر راهنمایی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smail_f
با سلام
این لایسنس رو سرور بوده و با وی سنتر قبلیم قرار دادم ویندوزم خراب شد ویندوز عوض کردم و همان وی سنتر را نصب کردم
بعد از نصب ویندور و وی سنتر زمانی که سرور را به وی سنتر وصل میکنم یک فری کی دارد و یک لایسنس قبلی زمانی که یوز کی میزنم ارور لایسنس میده اگر بخوام فری کی بزنم که کلا کی وی ام وار را پروندم و با توجه به اینکه تاریخ رایگان وی ام وار تمام شده نمیدونم چه اتفاقی می افتد
و هیچ لایسنس دیگری هم ندارد که بخوام از لایسنس های دیگر ایتفاده کنم
منتظر راهنمایی هستم
مایل بودین اطلاعات سرور و ویسنتر هرجفتش بفرستید تا بارتون لایسسن بزنم که بدون مشکل کار کنند هرجفتشون و هرچند تا سرور که دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مایل بودین اطلاعات سرور و ویسنتر هرجفتش بفرستید تا بارتون لایسسن بزنم که بدون مشکل کار کنند هرجفتشون و هرچند تا سرور که دارید
سلام من نصب کردم . الان فقط لایسنس رو که وارد میکنم نمیزاره هاست اد کنم ؟!!!
هر سریالی رو که بگید تست کردم بازم نشد.
اطلاعات بدم برام درستش میکنید؟
لعنت به این وی سنتر 5.1 دهن ادمو صاف میکنه اینبار نصب کردم به دیتا بیس وصل نمیشه
واقعا نمیدونم کی اینو طراحی کرده :دی
من تو وی سنتر 5 اصلا این مشکلات رو نداشتم
اگر کسی یک فیلم اموزشی داره که بعد نصب درست کار میکنه بده واقعا متشکر میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh_suport
سلام من نصب کردم . الان فقط لایسنس رو که وارد میکنم نمیزاره هاست اد کنم ؟!!!
هر سریالی رو که بگید تست کردم بازم نشد.
اطلاعات بدم برام درستش میکنید؟
بفرستید لایسنس بزنم بارتون توی سایتهم فکرکنم تکیت داده بودین گفتیم که بفرستید که لایسنس بزنیم بارتون ولی دیگه پاسخی ندادین