دوستان کسی با این دوربین ها کار کرده ؟
رنج قیمیتی و طریقه نصب و ... ؟
ممنون می شم زود تر جواب بدید !
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی با این دوربین ها کار کرده ؟
رنج قیمیتی و طریقه نصب و ... ؟
ممنون می شم زود تر جواب بدید !
دوست عزیز برای محوطه یک کارخانه می خوام ! بتونم از منزل بر روی دوربین ها مدیریت داشته باشم
این دوربین ها آی پی بیس هست و در محیط شبکه قابل استفاده هست قیمت هاشون هم از 100 هزار تومن شروع میشه تا . . .
چند مطلب رو بگم شاید به دردتون بخوره . . .
-این دوربین ها مانند یک نود از شبکه دارای آی پی محلی که شما اختصاص می دید هستند .
-برای مشاهده و اعمال تنشیمات به نرم افزار خاصی نیاز ندارید با IE یا هر نرم افزار مرورگر دیگه ای میتوند هم به تصویر و هم به تنظیمات دسترسی داشته باشید .
-هم وایرلس این دوربین ها هست و هم معمولی
-بهترین مارکهاش که قیمتشون هم بالاست پاناسونیک سونی سامسونگ اگسیس هستش ولی من از دو مارک تا حالا استفاده کردم که یکیش Vivotek هستش (قیمت مناسب کارایی خوب و شاید عالی ) و دیگری Axis که قیمت نسبتا بالا و کارایی و دوام فوق العاده
-درکل با تجربه راه اندازی سیستم کنترل و مداربسته چند مرکز توسط آی پی کمرا پیشنهاد می کنم که اگه تعداد دوربین ها تون بیشتر از 4 تا به فکر بستر حرفه ای شبکه باشید و قید دوربین های بیسیم آی پی کم را رو بزنید .
اگه بیشتر از 8 تا هستش باید یک شبکه درست و حسابی راه بندازی بعد روش سیستم رو اجرا کنی یعنی تجهیزات اکتیو و پسیو شما باید خیلی حرفه ای باشه . . .
-دنبال بیشتر از 8 تا دوربین باشی به نظر من بیخیال آی پی کمرا باش چون جواب نمیده برو دنبال دوربین های دی وی آر
-برای اینکه بتونی این دوربینها از منزل کنترل کنی به آی پی استاتیک نیازمند هستی
بازم اگه سئوالی داشتید درخدمتم . . .
اگر برای کار خانه می خواهی یک سیستم دوربین مدار بسته و ای دی اس ال با ای پی اختصاصی برای کار خانه و یک ای دی اس ال برای خونه بگیر راحت می تونی همه چیز را کنترل کنی.
این دور بین ها را میشه از اینترنت دید ؟
اگر ip valid بهش بديد بله ميشه!
تو يک صفحه explorer ميبينيد. ip رو وارد ميکنيد و ميتونيد همه چيز رو ببينيد.
اگر مدل قابل چرخش باشه از همونجا ميچرخونيدش!
حدود 4 الی 8 تا !
هر دو طرف داره ، می خوام یک جا ذخیره بشه ، قابلیت مانیتورینگ هم داخل شرکت هم اینترنت باشه !
بتونم تو اینترنت دوربین ها رو عوض کنم ، یعنی هر کدوم رو خواستم ، کنترل اینترنتی داشته باشم !
آی پی کمرا صون را هم انتقال می دهد
مارک Planet باز دهی مناسبی دارد