پاسخ : مشکل فاکتور در whmcs
مشكل اول كه مربوط به عكس لوگو بوده كه برطرف كرديد.
مشكل دوم مربوط به فارسي ساز ايميل هاست (فايل sql كه نصب كرديد) كه بايد پاك كنيد يك نسخه درست نصب كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
مشكل اول كه مربوط به عكس لوگو بوده كه برطرف كرديد.
مشكل دوم مربوط به فارسي ساز ايميل هاست (فايل sql كه نصب كرديد) كه بايد پاك كنيد يك نسخه درست نصب كنيد.
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
اگر منظورتون فارسی سازی ایمیل های ثبت نام و ..... یهنی قسمت emailtemplates در دیتا بیس هست الان فارسیه .
مشکل من اینه که بعد از خرید فاکوتور را به هم ریخته نشون میده . اما وفتی از پنل روی فاکتور کلیک میکنم درست نشون میده .
اون متني كه بعد از سفارش نشون ميده مربوط به فاكتور نيست كه ناقصه اون ايميلي هست كه قراره براي مشتري نشون ميده ولي مشكل داره و نصفه باز ميشه به همين دليل در اون مرحله گير ميكنيد.
همانطوري كه گفتم فارسي ساز ايميل ها مشكل داره و بايد تعويض كنيد.
مشكلي در قسمت نمايش فاكتور نداريد به همين دليل از ادمين درست ميبينين.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usahost2
فاکتور من هم اینجوری شده
اگر از ایمیل های ترجمه شده آماده استفاده کردید این مشکل ایجاد شده (مثل من ) به حالت انگلیسی برگردانید حل میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
اون متني كه بعد از سفارش نشون ميده مربوط به فاكتور نيست كه ناقصه اون ايميلي هست كه قراره براي مشتري نشون ميده ولي مشكل داره و نصفه باز ميشه به همين دليل در اون مرحله گير ميكنيد.
همانطوري كه گفتم فارسي ساز ايميل ها مشكل داره و بايد تعويض كنيد.
مشكلي در قسمت نمايش فاكتور نداريد به همين دليل از ادمين درست ميبينين.
حق با شما بود ! ایمیل های قبلی را که جایگزین کردم مشکل حل شد !!!! واقعا ممنون هستم
:x
شما ایمیل های ترجمه شده آماده سزاغ ندارید ؟چون نمیدونم از کجا دانلود کنم که سالم باشند اگر خودتون دارید لطفا برام ارسال کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam289
حق با شما بود ! ایمیل های قبلی را که جایگزین کردم مشکل حل شد !!!! واقعا ممنون هستم
:x
شما ایمیل های ترجمه شده آماده سزاغ ندارید ؟چون نمیدونم از کجا دانلود کنم که سالم باشند اگر خودتون دارید لطفا برام ارسال کنید .
نسخه هاي رايگان در همين انجمن موجود هست كمي جستجو كنيد پيدا مي كنيد.