پاسخ : کمک ضروری - هک شدن vps
خوب اگر بک آپ از اطلاعات سرور دارید و یا حس میکنید چیز خاصی روش نیست به مدیر سرور اطلاع بدید که براتون از نو سیستم عامل بزنه و کانفیگ کنه
یعنی راه دیگه ای نیست؟
مثلا ریست پسورد؟!!
بعد باید چیکار کرد که مانع از همچین مشکلی بشه؟
به مدیر سرور بگید با Active Boot CD پسوردتون رو ریست کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
خوب اگر بک آپ از اطلاعات سرور دارید و یا حس میکنید چیز خاصی روش نیست به مدیر سرور اطلاع بدید که براتون از نو سیستم عامل بزنه و کانفیگ کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
به مدیر سرور بگید با Active Boot CD پسوردتون رو ریست کنه.
تیکت دادم، ایشالا که ترتیب اثر بدن...
نگرانیم از 2باره بوجود اومدن این وضعه؟!
و اینکه اون پوشه ها و فایلها به نظرتون راجع به چیه؟ چطوری اومده رو دسکتاپ و چجوری کس دیگه ای لاگین شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezabo
با سلام خدمت دوستان
من الان وقتی وارد سرورم شدم از تسک منیجر دیدم 1 یوزر دیگه هم کانکته و یکی دو تا فایل مشکوک هم رو دسکتاپم هست، یه فایل به اسم DUBrute که توش چندین فایل و یه فایل اجراییه به همین اسم و یه فایل تکست به اسم ips!
اون یوزر رو لاگ اوت کردم و پسورد رو عوض کردم،
ریموت دسکتاپ رو بستم و الان که میخوام وارد شم هیچکدوم از پسوردامو قبول نمیکنه!!!
آیا وی پی اس من هک شده؟
راه حلش چیه؟
لطفا کمک کنید...
بله متاسفانه به علت عدم آشنایی و گذاشتن پسورد ضعیف و... سرور /وی پی اس تون هک شده یا راحت بگم کرک شده
بهتر در وحله اول پسودتونو عوض کنید
مرحله 2 یوزر حذف کنید + فایلها و حتما حتما به پشتیبانی بگید چون این برنامه هات برای کرک وی پی اس ها و ریموت دستاپ های ویندوزی و شما الان به عنوان قربانی دارید مورد استفاده قرار میگیرید
و حتما even log و.... چک کنید ببینید شخص چه زمانی چطوری و با چه ای پی لاگین کرده
معرفی برنامه ها فقط برا اشنایی
vnc scanner برای پیدا کردن ایپی هایی که ریموتشون فعاله
DUBrute بعد شناسایی با دادن ایپی و لیست یوزر و پسورد اقدام به حمله برت فورس میکنند
توضیح بقیه چون آموزش و غیر قانونی نمیگم
با همین 2 برنامه یه سرور دیگه که خورده ایپی شما "رنج IP " رو با اون گذاشتن زیر اسکن و برت فورس پسوردتون بسیار ساده بوده مثلا 123 و از این دست 2 سوت در اومده و طرف راحت لاگین نموده خوش باشید :))
خود ریموت دسکتاپ باگ خطرناکی دارد که حتما اپدیت کنید سیستم عامل را برای امنیت بیشتر هم میتوانید دسترسی ریموت را فقط برای یک ای پی خاص که مثلا وی پی ان میباشد باز باشد و بقیه مسدود کنید .
سلام.. اگه اطلاعات مهم دارید سریعا بک اپ بگیرید.. ببینید می تونید چت کنید توی همون ویندوز با این هکر !
برای ما همین مشکل پیش اومده بود هکر اومده Vps رو می خواست برای سرور بازیش !!!
نه این آقای هکر و این افراد من میشناسم اینا وی پی اس کرک میکنم و به صورت رایگان برا عموم میزارن
اگر وی پی اس تون خوب باشه 10.000 میفروشن :))
بهتر سریعا مواردی که گفتم انجام بدید
تا قبل اینکه vps به ن.ا.ب.و.د.ی بره یا ببندنش چون 2 سوت پهنا باند و.... به فضا میره و میبندنش به راحتی 123
کمک خواستید در خدمتم
در صورت تمایل اطلاعات سرور را ارسال نمایید تا بررسی شود.
با تشکر