تنظیمات network در vps ساخته شده با virtualbox
سلام به همه دوستان:
منم چند وقت بود که می خواستم تجربه کار با vps رو کسب کنم ولی متاسفانه vps فری پیدا نکردم.
حال تصمیم گرفتم رو سیستم شخصی خودم یک vps راه بندازم. با توجه به دانش کم من در این ضمینه دوستان برای شروع virtualbox رو توصیه کردند و در عین حال به علت این که OS دستگاه خودم اوبونتو هست و تا حدودی باهاش آشنایی دارم تصمیم گرفتم برای سیستم عامل اوبونتو 12.10 رو نصب کنم.
حال من ایمیج سیستم عامل رو دانلود کردم و یک ماشین مجازی هم ساختم (با virtualbox) ولی نمی دونم تب network رو چطور تنظیم کنم.
من می خوام هم بتونم به ماشین مجازیم ip بدم و سایت ساخته شده روش رو از جاهای دیگه هم بشه دید و هم می خوام بتونم از طریق ssh بهش وصل شم ولی ترافیک ssh روی شبکه نره یعنی مستقیم از داخل کامپیوتر بره روش.
حدس می زنم که باید دوتا مودم تعریف کنم ولی نمی دونم مدل اون دوتا کدوم باید باشه.
پاسخ : تنظیمات network در vps ساخته شده با virtualbox
با سلام.... با توجه به اونکه تازه میخواهید شروع کنید...
شما باید تب نتورک رو بر اساس آی پی مودمتون ست کنید ..
مثلا مودم شما با آی پی 192.168.1.1 شروع میشه شما باید واسه این ماشین آی پی 192.168.1.3 مثلا در نظر بگیرید و گیت وی شبکه رو همون
آی پی مودم رو بدید یعنی 192.168.1.1 بعد از نصب سیستم عاملتون میبینید که سیستم عامل شما اینترنت داره و میتونید از سیستم خودتون با نرم افزار پوتی به اون وصل بشید...
اما مقوله دیدن سایت رو ایت ماشین یک چیزه دیگه هست که احتیاج یه یک آی پی ثابت داره که باید ان رو از آی ایس پیتون تهیه کنید...