سلام من میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم به نظر شما جواب میده؟ با توجه به اینکه تعدادشون هم زیاد شده اگه تبلیغ کنم پولش در میاد یا نه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخوام یه فروشگاه اینترنتی راه بندازم به نظر شما جواب میده؟ با توجه به اینکه تعدادشون هم زیاد شده اگه تبلیغ کنم پولش در میاد یا نه؟؟
سلام
بستگی به خیلی چیزها داره
1- محصولاتتون چی باشه ؟
2- چقدر بروز باشن
3- چقدر روی فروشگاه کار کنید
4- چقدر تبلیغ کنید
5- هاست و دامین خوبی داشته باشید
6- پشتیبانی آنلاین هم نیاز میشه
7- کیفیت و زیبایی کار (سایت فروشگاه و بسته بندی و ... )
8- توضیحات کامل و عکس به همراه محصولات باشد
10- سئو بودن سایت ! (من به خاطر همین از wp استفاده میکنم)
و کلی چیزای دیگه که تجربی هستن و ...
الان من بدون تبلیغ ، فقط میتونم هزینه ی اینترنت و سایت رو در بیارم و یه مقدار کم هم توی جیبم میمونه !
خلاصه اینکه هرقدر پول بدی ، آش میخوری
هرچی بیشتر وقت و سرمایه بذاری ، در آمد بیشتری خواهی داشت
موفق باشید :)
یعنی میفرمایید اگر تبلیغ کنم پولش در میاد یا ممکنه پول تبلیغ هم در نیاد؟؟ مثلا میخوام 200 تا 250 تومان تبلیغ کنم با توجه به تجربتون میتونم انتظار 200 تومان سود داشته باشم؟؟؟
تاپ بودن محصولات
یوزر فرندلی بودن سایت
سئو بودن سیستم (wp پیشنهاد میشه)
تبلیغات / یا داشتن چند سایت با بازدید خوب
در کل از هاستینگ خیلی بهتره.
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
ماهی 250 تبلیغ کنی شک نکن بالای 1 تومن در میاری!
البته به مواردی که گفتم باید توجه داشته باشی!
با تشکر از شما ولی من اینو بعید میدونم که بشه ماهی 1 میلیون در آورد ولی میخوام پول هم بدم سئو کنند گفته 480 تومان pr 4 تضمینی ولی در کل فکر نکنم با 200 تا 250 تومان در ماه بشه 1 میلیون در آورد البته میخوام با phpnuke کار کنم
سلام
ببخشید
1. دوستانی که فروشگاه دارن لطفا یه پ.خ به من بدن کارشون دارم.
2. چطور محصولایی فروش خوبی داره؟ فیلم؟ نرم افزار؟ بازی؟ و .... ویا چیزای دیگه توی زمینه های دیگه.
راستی فروش نرم افزار اورجینال ( مثلا محصولات امپرور) چطوره؟
اگه سراغ داری قیمت کمتر بفرما ولی فکر کنم گوگل بهترین محل واسه نمایش خدمات باشه رو بنر ها ملت از رو شکم سیری کلیک میکنند من wp رو نگاه کردم قالب جالبی نبود که بزارم اگه جایی هست که قالب خوب داره یا ارزون طراحی میکنند بفرمایید
فیلم - آموزشی + محصولات تاپ و کمیاب!