500 هزار تومن برای طراحی و سئو سایت از ما خوردن !!!
با سلام خدمت شما دوستانه عزیز
آقا کسی از ما پول خورده میشه تو این قسمت مطرح کرد ؟ مشکلی نداره یوزرشو اینجا بگم؟ تا همه بدونن که اونا هم پولشون خورده نشه؟
خواهشاً کمک کنید، میخوام همه بدونن این با ما چکار کرده :-|
با تشکر :53:
پاسخ : 500 هزار تومن برای طراحی و سئو سایت از ما خوردن !!!
با سلام
مشکلی فکر نمیکنم باشه منتها باید با اسناد و مدارک باشه .
اسکن فیش و تاریخ و عکس از گفتگو ها و ایمیل ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
با سلام
مشکلی فکر نمیکنم باشه منتها باید با اسناد و مدارک باشه .
اسکن فیش و تاریخ و عکس از گفتگو ها و ایمیل ...
چشم همین حالا یک تایپک با اسم ایشون درست میکنم و تمام مدارک و اسناد و مسیجها رو میزارم
ممنونم از شما دوست عزیز
منم هم منتظرم
حتما معرفی کنید
ممنون
دوستان و مدیران محترم و گل
تایپکی که زدم کجا رفت ؟ :106:
دوستان گل کسی نمیدونه چرا تایپک که با مدرک گذاشتم رو مدیران پاک کردن! حتی یک اخطار هم واسم نفرستادن که بدونم داستان چیه :53: اما طرف بن شده
اما فکر کنم باید میزاشتن که همه این اقا *** رو بشناسن، از مدیران محترم و زحمتکش خواهش میکنم تایپک رو برگردونن:53:
حتی مدیر انجمن هم ایمیل کردم و منتظر جوابم
راستی چرا انتقال ندادن تو قسمت انتقاد و پیشنهاد ؟ حالا چه اشکالی داره 100 تا پست نداریم اما در عوض جلوگیری میشه از دوزدی ها در آینده از جانب ایشون
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aussie
دوستان گل کسی نمیدونه چرا تایپک که با مدرک گذاشتم رو مدیران پاک کردن! حتی یک اخطار هم واسم نفرستادن که بدونم داستان چیه :53: اما طرف بن شده
اما فکر کنم باید میزاشتن که همه این اقا *** رو بشناسن، از مدیران محترم و زحمتکش خواهش میکنم تایپک رو برگردونن:53:
راستی چرا انتقال ندادن تو قسمت انتقاد و پیشنهاد ؟ حالا چه اشکالی داره 100 تا پست نداریم اما در عوض جلوگیری میشه از دوزدی ها در آینده از جانب ایشون
با تشکر
سلام تاپیک باید در بخش پیشنهاد و انتقاد ایجاد بشه http://www.webhostingtalk.ir/f129
و 100 پست داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
100 تا نداشته باشیم چی :(
باید 100 پست بزنید :دی
اگر مدارک قابل قبولی دارید همین جا ارائه کنید امکان دارد مدیران به خاطر دلایل شما تایپک را حذف نکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aussie
با تشکر
ناپیک به بخش مربوطه انتقال داده شده و منتظر تایید هست :)
منتظر تایید همون تاپیک باشید.