سلام
میخواستم بدونم حداقل مشخصات سرور برای اینکه بتونم مجازی ساز نصب کنم و مثلا 2 تا vps 512 ایجاد کنم چی هست
سلام
میخواستم بدونم حداقل مشخصات سرور برای اینکه بتونم مجازی ساز نصب کنم و مثلا 2 تا vps 512 ایجاد کنم چی هست
مثلا من روی یک سرور با مشخصات زیر در kimsufi میتونم مجازی ساز نصب کنم ؟ چند تا 512 میتونم بسازم ؟
Cpu: Intel Atom or celeron 1.20+ GHz
HDD: 1TB
Ram: 2 GB
BW: Unlimited on 100Mbps Uplink
این سرور که شما میگین روش مجازی ساز نصب نمیشه
روی بعضی سی پی یو ها امکان مجازی سازی وجود ندارد
شما منظورتون رو از اینکه حد اقل از نظر رم هست یا هارد و یا سی پی یو؟
بیشتر روی سی پی یو محدودیت وجود دارد
محدودیت سی پی یو هم که نباشه 2 گیگ رم رو مجازی ساز میگیره دیگه دمی نمیمونه که روش وی پی اس بسازید
اره منظور منم همینه
مثلا این دوستمون گفتن خود مجازی ساز ram 2 gig استفاده میکنه پس اگر بخوام 2 تا 512 هم داشته باشم حداقل به 3 گیگ رم نیاز دارم درسته ؟
و همین طور cpu فرمودید که روی این مدل cpu مجازی ساز کار نمیکنه . مشه حداقل cpu واسه این که مجازی
سی پی یو هم حداقل کوادکور
شما یاید مقدار رمی که میخوای وی پی اس ایجاد کنی + 1 گیگ رو برای مجازی ساز انتخاب کنی . ( اگر سرور 16 گیگ رم میخری ، قاعدتا از 15 گیگش میتونی استفاده کنی ) ولی خب ، اینکه cpu هم اجازه ی مجازی سازی رو هم بده ( یعنی تواناییشو در اصل داشته باشه ) همونطور که دوستان گفتن بسیار مهم هست . بقیه ی موارد اهمیتی نداره که سی پیو حالا کواد باشه یا دوال یا حتی سینگل کور باشه ، به مقدار منابعی که میخوای به وی پی اس بدی بستگی داره ، هر چی سی پیو قوی تر ، وی پی اس ها قوی تر خواهند بود ..