پاسخ : بهترین تنظیم برای Apache
بنده با لایت اسپید بصورت بسیار بهینه میتونم واستون کانفیگ کنم به اسکریپت های جامعه مجازی آشنایی کامل دارم
در صورت تمایل با پشتیبانی آنلاین در سایت یا از طریق تیکت در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx
ایا صفحاتی که دیتابیس ندارن هم دیر لود میشن . مثلا یک صفحه phpinfo بسازید و یا یک صفحه بسازید که داخلش چند تا حلقه باشه .
اگر این صفحات به سرعت لود بشن شما مشکلی دارید که اصطلاحا بهش میگن : database warming up . که باید حلش کنید .
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
ایا صفحاتی که دیتابیس ندارن هم دیر لود میشن . مثلا یک صفحه phpinfo بسازید و یا یک صفحه بسازید که داخلش چند تا حلقه باشه .
اگر این صفحات به سرعت لود بشن شما مشکلی دارید که اصطلاحا بهش میگن : database warming up . که باید حلش کنید .
امروز به یک فایر وال نصب کردم ...فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ، ولی سرعت کل سایت ها اومد پایین ،
یک صفحه phpinfo هم ساختم ، حدود 20 ثانیه طول کشید تا اون مکث اولیه و بعد صفحه اومد ، بعد از 40 ثانیه هم لودینگ مرور گر تکمیل شد.
یک صفحه سبک دیتابیس دار هم 40 ثانیه طول کشید تا بیاد و بعد از 90 ثانیه لودینگش تکمیل شد.. (البته دیروز اینطوری نبود)
این هم یک عکس که فکر میکنم تنظیمات مشکلی دارن که سی پی یو بیش از حد مصرف میکنه .. چون کاربرای من اونقدی نیست که انقد فشار وارد بشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...e-untitled-jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
بنده با لایت اسپید بصورت بسیار بهینه میتونم واستون کانفیگ کنم به اسکریپت های جامعه مجازی آشنایی کامل دارم
در صورت تمایل با پشتیبانی آنلاین در سایت یا از طریق تیکت در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx
ممنون آقا عیسی ولی پنل من کلوکسو هست و مطمئنم شما کار با کلوکسو رو به عهده نمیگیرین
تا الان خودم به حد مطلوبی تنظیماتشو یاد گرفتم ، همینی که شما روی دایرکت ادمین نصب میکنید، خودم رو کلوکسو نصب کردم nginx+apache .
تنها مشکل من تنظیم کردن صحیح آپاچی هست که هیچ کس راهنمایی نمیکنه انگار
طبق این عکسی که زدین cpu usage بالاست ولی مموری یوزیج پایینه و لود هم خیلی بالا نیست .
مصرف بالای سی پی یو هم کاری به آپاچی نداره ( طبق تصویر )
شما اول میزان منابع مصرفی در mysql رو بهینه کنید . در کنار این موراد از apc یا xcache هم در php استفاده کنید . zend optimizer هم اگر 5.2 دارید استفاده کنید .
بهتره از لایت اسپید استفاده کنید و یا منابع سرور رو افزایش بدید.اگه اپاچیم کانفیگ حرفه ای کنید شاید کارتون راه بیفته
سلام
با توجه به اینکه میارن لودینگ بالایی دارید
باید آپاچی رو تنظیم کنید.
از چه مدی روی آپاچی استفاده میکنید؟
از کدوم Mpm استفاده میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
با توجه به اینکه میارن لودینگ بالایی دارید
باید آپاچی رو تنظیم کنید.
از چه مدی روی آپاچی استفاده میکنید؟
از کدوم Mpm استفاده میشه؟
جواب سوالتون رو نمیدونم .. از کجا باید متوجه شم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hooramin
جواب سوالتون رو نمیدونم .. از کجا باید متوجه شم ؟
سلام
اگر متوجه نشدید که هیچ !!!
سرور رو اگر تمایل دارید ارسال کنید تا فردا چکش کنم