سرور مجازی با هارد 2 ترابایتی
سلام
یه سرور مجازی با مشخصات زیر نیازمندیم
هارد : 2ترابایت
رم : 6 گیگ
پهنای باند : 5 ترابایت
بنده خودم میدونم این میزان هارد برای سرور مجازی زیاد به درد بخور نیست ولی متاسفانه چون یه مشکل مالی برامون پیش اومده مجبور هستیم
دوستان عزیز افرهاشون رو کامل اینجا بزارن
با تشکر
پاسخ : سرور مجازی با هارد 2 ترابایتی
سلام
هارد 2 ترابایت = 40 دلار
5 ترابایت پهنای باند = 25 دلار
رم 4 گیگ = 90 تومان
4 هسته سی پی یو
مجازی یا اختصاصی این سرور هزینش تو همین رنجا میشه اختصاصی به صرفه تره
با سلام با نظر tizparvaz کاملا موافق هستم
با سلام
میتونید از سرویس های جدید ما که مخصوص کاربرانی مثل شما هست استفاده کنید که تا حالا واقعا بازدید خوبی شده از این سرویس ها و مشتریان هم کاملا راضی هستند.
سرویس مورد نظر شما با منابع کاملا اختصاصی(یک هارد شخصی مال شما میشه که هر اندازه و هر مدلی خواستید میتونید سفارش بدید)
روی هر سرور تنها 4 سرور مجازی راه اندازی میشه،در نتیجه شما نهایت کیفیت پورت و سخت افزاری را خواهید داشت(در حد یک سرور اختصاصی واقعی!)
پردازنده: 10 گیگاهرتز (قابل افزایش)
رم: 6 گیگابایت ddr3 (اختصاصی)
هارد: 2 ترابایت (شخصی)
پهنای باند: 5 ترابایت
پورت سرور: 1 گیگ اختصاصی
ماهانه 189000 تومان
------------------------------------------
سوالی هست بفرمایید در خدمتیم.
موفق باشید
سلام
سرور به صورت نیمه اختصاصی از امریکا
Ram 6G
2TB HDD
IP: 1 FREE
5Tb Bw Monthy
ماهانه 220تومان
از انگلیس
CPU: E3-1230 V2
Ram 6G
HDD: 2TB
IP: 1FREE
5TB Monthy
Port 1G
ماهانه 270 تومان
لطفا قبل از تصمیمتون با دپارتمان فروش مشاوره کنید
به دلیل اینکه این سرور جز لیست محصولات و کمی خاص بودن اون در لیست محصولات واقع نشده
امکان اپگرید رم و هارد و ای پی نیز می باشید
واحد فروش : AriyaCenter IT Group| گروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آریاسنتر - ارسال تیکت پشتیبانی
سایت ما : http://ariyaenter.net
همیطور اینکه وجه شما در صورت عدم رضایت عودت خواد شد 24 ساعت
و پشتیبانی سرور مجازی
تضمین نیمه اختصاصی بودن
کنتترل پنل ریبوت و مدیریت سرور
با سلام
افرهای مورد نظر با هارد بالا
و با مشخصات فوق 35 2 هزار تومان
سی پی یو 4 کور i7 3770 روی ایکسی 4 اس
پورت یک
سرور کاملا خالی
تخصص در سایت های وی ای پی
لینک
قیمت یورو 4500 تومان
و پوند 5580 تومان
با تشکر
حسینی
اگر میتونید $60 هزینه کنید . سرور اختصاصی چهار هسته ای + 8 گیگابایت رم + 2ترابایت هارد + 5 آی پی رایگان + 20 ترابایت پهنای باند + 1 گیگابیت پورت + نصب رایگان ویندوز در خدمتیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
با سلام
میتونید از سرویس های جدید ما که مخصوص کاربرانی مثل شما هست استفاده کنید که تا حالا واقعا بازدید خوبی شده از این سرویس ها و مشتریان هم کاملا راضی هستند.
سرویس مورد نظر شما با منابع کاملا اختصاصی(یک هارد شخصی مال شما میشه که هر اندازه و هر مدلی خواستید میتونید سفارش بدید)
روی هر سرور تنها 4 سرور مجازی راه اندازی میشه،در نتیجه شما نهایت کیفیت پورت و سخت افزاری را خواهید داشت(در حد یک سرور اختصاصی واقعی!)
پردازنده: 10 گیگاهرتز (قابل افزایش)
رم: 6 گیگابایت ddr3 (اختصاصی)
هارد: 2 ترابایت (شخصی)
پهنای باند: 5 ترابایت
پورت سرور: 1 گیگ اختصاصی
ماهانه 189000 تومان
------------------------------------------
سوالی هست بفرمایید در خدمتیم.
موفق باشید
ببخشید فقط یک سوال شما که منابع اخصاصی میدید و اونم حتما حقیقت داره روی چه سروری هست که 4 عدد سرورو میدید و هر وی پی اس 190 حدودی جمعی 760 تومن چه سروری هست ؟ بعد 40 گیگ سی پی یو داره ؟ مفت این سورور از کجاست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
ببخشید فقط یک سوال شما که منابع اخصاصی میدید و اونم حتما حقیقت داره روی چه سروری هست که 4 عدد سرورو میدید و هر وی پی اس 190 حدودی جمعی 760 تومن چه سروری هست ؟ بعد 40 گیگ سی پی یو داره ؟ مفت این سورور از کجاست ؟
هرچند نیازی نمیبینم که جواب بدم حتما
اما برای شفاف سازی واستون پیام خصوصی کردم :)
ضمنن پردازنده هم 40 گیگاهرتز نیست!
ما مشتری ها رو بر اساس نوع مصرفشون به یک سری استاندارد های خودمون رده بندی میکنیم و روی سرور ها قرار میدیم!
مثلا همه مشتری هایی که پورت زیاد مصرف میکنند روی یک سرور نمیذاریم که افت سرعت پیش بیاد!
به جای اینکه به ما گیر بدید و تیکه بندازید بهتره به آقایونی که رم 2 گیگ 20000 تومان میدید گیر بدید!
مشتری های که از این سرویس های ما در حال استفاده هستند کاملا راضی هستند و مشکل منابع و... هم ندارند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
هرچند نیازی نمیبینم که جواب بدم حتمااما برای شفاف سازی واستون پیام خصوصی کردم :)ضمنن پردازنده هم 40 گیگاهرتز نیست!ما مشتری ها رو بر اساس نوع مصرفشون به یک سری استاندارد های خودمون رده بندی میکنیم و روی سرور ها قرار میدیم!مثلا همه مشتری هایی که پورت زیاد مصرف میکنند روی یک سرور نمیذاریم که افت سرعت پیش بیاد!به جای اینکه به ما گیر بدید و تیکه بندازید بهتره به آقایونی که رم 2 گیگ 20000 تومان میدید گیر بدید!مشتری های که از این سرویس های ما در حال استفاده هستند کاملا راضی هستند و مشکل منابع و... هم ندارند.موفق باشید
من عذر میخام اگر فکر می کنید قصدم گیر دادن هست اونا که رم 2 میدن 20 بهتر بذار بدن من که خوشحال میشم از این جهت که روزی 20 پی ام میدن این یکی داشته باش 700 گیگ هارد رو 1 ماهی 18ت از کانادا اطلاعتش پرید میخام که بپره کدوم عاقلی میده اینطوری بعد گارانتی اطلاعت میکنه ؟ بذار اینطور ادما باشن که اگر ما گیرون میدیم بفهمن چرا میدیم توی پی ام هم گفتم من که باور نمی کنم چون با توجه ب حرف شما سوال پیش امد همین بازم عذر میخام ای اطلاعات 4 عدد وی پی اس روی یک سرورپورت 1 اختصاصی رم 32 هارد جدا گانه ؟190 رو هتزنر هم نمی دن به حر حال انشا.. همه موفق باشند