6 فایل پیوست
فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
آقای زارعی تایید میشن
با تیم قبلیشون کاری ندارم . ولی با خودشون مشکلی نداشتیم تا حالا :53:
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام
تایید میشن 100%
اخلاق خوب . کیفیت خوب . پشتیبانی هم از طریق یاهو بیشتر انلاینن و از طریق تلفون هم جواب میدن:x
بههههههه بهههههههه سلام خدمت آقا رضای گل و سایر دوستان
بنده همین الان آفر آقا رضا رو دیدم
دوستانی که مدت هاست به دنبال سرور با کیفیت ، پر سرعت ، بدون قطعی و با قیمت مناسب هستند حتی لحظه ای هم درنگ نکنند
من خودم هم سرور uk دارم از ایشون و هم usa
بسیار راضی هستم ، کیفیت و سرعت عالی ، آپتایم 100% ، حتی یک بار هم قطعی نداشتم ، و از همه مهمتر پشتیبانی و برخورد بسیار خوبشون با مشتریه
فرصت رو از دست ندین
سرویس های آقا رضا 100% مورد تایید می باشند
یا حق :-*
نزدیک 4 ماه ازشون سرور دارم با رم 2 گیگ
آپ تایم 100% بوده حتی با این وضعی که redstation پیدا کرده سرور ایشون مشکلی نداشته.
تو این 4 ماه هم نیازی به پشتیبانی نداشتم که بخوام راجبش نظری بدم.
امیدوارم سرویس دهیشون در همین حد بمونه.
من حدود 7-8 ماهه از ایشون وی پی اس می گیرم هم از وی پی اس و هم ار ساپورت ایشون راضی هستم .
دامت گرم با این سرورها و پشتیبانی . امیدوارم موفق باشین
سلام آقای زارعی عزیز
ایشون مورد تایید هستن من با تیم قبلی لیشون و فعلیشون کار کردم الان سال دوم هستش و همین الان ازشون 9 تا سرور دارم حتما دوستان استفاده کنید همین که با تلفن جواب میدن کلی ارزش داره
موفق باشی پرشیا سرور :53: