با سلام خدمت دوستان عزیز، من فقط یه سئوال کوچیک داشتم، اونم اینه که به نظر شما بهترین پینگ رو از بین دیتاسنترهای زیر کدوم دیتاسنتر داره؟
Redstation - Hetzner - XLHost - Single Hop - OVH Systems
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز، من فقط یه سئوال کوچیک داشتم، اونم اینه که به نظر شما بهترین پینگ رو از بین دیتاسنترهای زیر کدوم دیتاسنتر داره؟
Redstation - Hetzner - XLHost - Single Hop - OVH Systems
OVH , Redstation
به نظر منم OVH , Redstation
پینگ:
شما از اداره آب شهرتان 1 لوله کشی 2 ینچی (انشعاب) یا 200 اینچی خریداری و نصب میکنید مدت زمانی که طول میکشه 1 قطره / 1 مولکول/1 پکت منحصر به فرد آب/کلر/سم هرچی میتونه باشه از منبع به دست شما برسه رو میشه گفت پینگ.
حالا به خیلی موارد ربط داره شلوغ بودن یا اوج مصرف استفاده مردم ، کیفیت لوله کشی ، پهن بودن لوله کشی زیر ساخت عزیز گل بلبل کشور و...
حالا ممکنه برای اونی که کنار منبع هست سریع تر باشه اگه خلوت باشه سریع بیاد ، فشار آب اینترنت کشور افت نکرده باشه و...
بهتره برای این کار خیلی وسواس به خرج ندید چون رو هیچی نمیشه حساب کرد ! هر ساعت خاص شبانه روز پینگ متغیره و...
با وایمکس مبین نت با اکانت 1 مگ سه تا سرور رو بررسی کردم در چند شهر محتلف کاملا عدد های پینگ سرور ها فرق می کرد !
آلمان پینگ بسیار کمی به ایران داره ولی باز هم پایداری شبکه و کیفیت سرویس رو به پینگ حالا 20ms بالا پایین بهتره از دست ندیم با 1 ساعت دان تایم کافی هست که اون 20ms به مدت 1 سال جبران بشه.
به نظرم redstation میتونه جواب این باشه یعنی پایداری + ping