پاسخ : نیاز به تبلیغات در گوگل
من هم ****** را ترجیح میدم ولی جهان گستر نگین هم خیلی ارزون میده
مگه سیستم تبلیغات گوگلی تو ایران ف ی ل تر نشده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
من هم ****** را ترجیح میدم ولی جهان گستر نگین هم خیلی ارزون میده
قیمت های جهان گستر خیای خوب هست
ولی خوب اینکه با این جند خط تلفن که دارند باز هم میگن از سوالی داری تیکت بزن یکم دل سردم کرده زمان پاسخگویی به تیکت هم 15 دقیقه تا ۲۴ ساعت[-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
مگه سیستم تبلیغات گوگلی تو ایران ف ی ل تر نشده ؟
فیل تر هست ولی خوب برای ما مهم این است که اسم شرکت همیشه تو صفحه اول باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
سلام
دوستان بین دو شرکت جهان گستر نگین (Jahan Adwords) و ****** *********** کدام را پیشنهاد میدید؟
آیا تجربه ای با این 2 شرکت دارید؟
یا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید
اسماعیل جان این شیوه به نظرم نسبت به زینه ای که میکنی زیاد جوابگو نیست ، گوگل ادوردز شاید خوب باشه اما آنالیز خوب میخواد که اونم باید هزینه کنی بدی به همون شرکت مثلا ****** که انجام بده واست .. ****** رو دیدم زیاد روش مانور میده اما تا به حال کار نکردم با این سیستم گوگل . اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو ... اول تو بگیر ببین خوب واست جواب داد بگو منم بدم . صرفه جویی اقتصادی بکنم :) :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
سلام
دوستان بین دو شرکت جهان گستر نگین (Jahan Adwords) و ****** *********** کدام را پیشنهاد میدید؟
آیا تجربه ای با این 2 شرکت دارید؟
یا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید
تبلیغات گوگل در ایران فیلتتر هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
om!d-D
اسماعیل جان این شیوه به نظرم نسبت به زینه ای که میکنی زیاد جوابگو نیست ، گوگل ادوردز شاید خوب باشه اما آنالیز خوب میخواد که اونم باید هزینه کنی بدی به همون شرکت مثلا ****** که انجام بده واست .. ****** رو دیدم زیاد روش مانور میده اما تا به حال کار نکردم با این سیستم گوگل . اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو ... اول تو بگیر ببین خوب واست جواب داد بگو منم بدم . صرفه جویی اقتصادی بکنم :) :دی
مرسی دوست عزیز قبلا تست کردم با ****** و مورد رضایت بوده . حالا تبلیغات نگین را دیدم قیمت های خیلی مناسب گفتم ببینم کسی تست کرده پاسخ دهی و کارشون در چه حد هست:-*