سلام دوستان
میخوام سایت موزیک بزنم به نظرتون وردپرس بهتره یا نیوک؟
قبلا با نیوک کارکردم ولی با وردپرس کار نکردم و شنیدم کار باوردپرس معلومات بیشتری هم میخواد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
میخوام سایت موزیک بزنم به نظرتون وردپرس بهتره یا نیوک؟
قبلا با نیوک کارکردم ولی با وردپرس کار نکردم و شنیدم کار باوردپرس معلومات بیشتری هم میخواد
با سلام معلومات که نه چندان فرقی نداره !
بیبنید به نظر من ورد پرس زود تر از بقیه تو گوگل ایندکس میشه و برا اینکه زود به نتیجه برسی بهتره (مخصوصا که میخوای موزیک بزنی ولی بعد منابع سرور زیاد مصرف میکنه آمار که زیاد شد باید هزینه کنی (پخش آنلاین یادت نره برا سایت موزیک!)
نیوک هم تو آمار های بالا خوب جواب میده ولی تو ایندکس شدن اصلا کشش نداره.
به نظر بنده ورد پرس.
همه دارن میفروشن سایت موزیکشونو شما میخوای بزنی تازه؟
شاید برا سایت های موزیک نیوک باب شده باشه منتها به نظر من قابل قیاس با وردپرس نیست .
من وردپرس رو ترجیح میدم
موفق باشید
اگه خواستی وردپرس بزنی باید بدی یه نقشه هم برای سایتت بزنن
خب 100 درصد وردپرس رو پیشنهاد میدم.به جند دلیل :
1-واقعا سئویی فوق العاده ای داره
2-از انعطاف بالایی برخورداره
3-کار با وردپرس هم آسونه
حالا دیگه انتخاب با شمت :دی
وردپرس مدیریت محتوای بهتری داره
سئو و سایت مپ هم خوبه
باز این افراد وردپرسی امدند و همینطوری وردپرس رو تحسین میکنند... یکی بیاد جلوی این هک شدن های مسخره وردپرس رو بگیره بعد بیاین اینجا داد بزنید وردپرس خوبه... بابا 5 روز پیش رو ریسلرم که چند تا سایت نیوک هست و اسکریپت یک سایت وردپرس اوردم بالا 24 ساعت نشده وردپرس خالی رو هک کردند!! زدم ساپسنتش کردم! اینها بماند بازدیدت بزنه 10 هزار به بالا باید بری سرور مجازی... بزنه بالای 15 هزار باید بری سرور اختصاصی!! اخه من نمیدونم این وردپرس چیش قشنگه؟ سرتا پاش وبلاگه.. اگر این همه طرفدار داره چون قالبهاش راحت ویرایش میشه در حد وبلاگ!
nuke 8.2
آقا حرف شما کاملا درسته وردپرس هر کاری بکنه و هر چقدرم قدرتش بالا باشه آخرش رنگ و بوی وبلاگ داره ولی دیگه خیلی بی انصافی به خرج میدی اینقدر هم بد نیست:دی
خود من از طرفدارا جوملا هستم ولی خب وردپرس رو بیشتر از نیوک می پیسندم.
یعنی شما قبول نداری وردپرس قدرتش از نیوک بیشتره؟