درخواست سرور مجازی برای سایتی با مصرف سی پی یوی بالا
سلام:53::53::53:
دوستان الان من سایتم روی هاستینگ نت افراز سرویس الماسشون هست . قبل از این جای دیگه بود میخواستم برم هاست دی ال که بستش مجبور شدم برم نت افراز حالا اینجا رفتم و به قول خودشون که نوشتن رو سایت تا 15 هزار آی پی در روز میتونه سایت بازدید داشته باشه اما الان سایت من همش 400-500 آی پی در روز داره !!!! و تعداد آنلاینشم به 5-10 تا بیشتر نمیرسه میگن بیش از حد از منابع دارم مصرف میکنم و میگن از ده درصد سی پی یو بیشتر مصرف میکنم و وبسایتم داره بیش از یک و نیم ثانیه در هر بازدید از سی پی یو زمان میگیره !!! دیگه موندم چیکار کنم هاستینگ خوبی که پیدا نمیشه رو هر کدوم میبرم حالا هاستای قوی و پر مصرفشون رو هم میگیرم ولی اینطوری میکنن #$#$# الان من دیگه مجبور شدم رو به سرور بیارم من یه سرور میخوام که فعلا تا ده هزار آی پی در روز رو تحمل کنه و بتونه بیشتر از 10 درصد و 1.5 ثانیه لود سی پی یو اینا مصرف کنه !#-o لطفا پیشنهاداتتون رو بگین ببینم چطوره البته خواهشا سابقه دارها و اونایی که سروراشون خوبه هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت جواب بدن تا باز دوباره مشکل پیش نیاد .
ممنون منتظر پیشنهادات خوبتون هستم:53::53::53:
( جزئیات کامل از نظر محل سرور + کیفیتش + قسمت لایسنس دایرکت ادمینشو + هاردش sas و ... هم بگین) جزئیات زیر رو هم بگین
1-مقدار سی پی یو اختصاص داده شده به هر یوزر
2-مقدار هسته برای هر وی پی اس
3-مقدار پورت برای هر وی پی اس تضمین شده و لیمیت شده برای هر یوزر
4-مقدار رم و سی پی اختصاص شده بصورت رزرو شده برای هر وی پی اس
پاسخ : درخواست سرور مجازی برای سایتی با مصرف سی پی یوی بالا
اگر نیاز به سرورهای قدرتمند تری دارید، در پرتال کاربران تیکت ارسال نمایید تا راهنماییتان کنیم.
با سلام
پشتیبانی : 88109322
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
از آمریکا
Xls-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel® Xeon® X3350 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از آلمان
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
از انگلیس
Reds-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 50 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
ماهانه 40 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- به دلیل اینکه قیمت های اصلی به دلار، یورو و یا پوند می باشد و ارز دارای ثبات خاصی نمی باشد، لطفا قبل از خرید و تکمیل سفارش برای آگاهی از شرایط و قیمت واقعی به (ریال) با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید. مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده به دلیل قیمت ارز ممکن است متغیر باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
سلام
با ما در تماس باشید پیشنهاد های ویژه ای برای شما داریم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
www.denaserver.com
سلام
با ما در تماس باشید پیشنهاد های ویژه ای برای شما داریم !
سلام
گفتم که لطف کنید همینجا بگین مشخصات رو و:-?
سرور مجازی از آمریکا
Ram 1 gig
HDD: 20gig
CPU 2000htz
قیمت ماه اول 19 هزار تومان و از ماه دوم 24 هزار تومان
لایسنس دایرکت ادمین هم ماهیانه 13 هزار تومان
سلام
این مورد رو باید کامل بررسی کرد و جدا از قیمت آفر داد . مثل سایت و نوع مصرف و بررسی مصرفی که میزبان سرور اعلام میکنه .خیلی ها تند تند افر میدن و مجدد مشکل برای شما تکرار میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arna
سلام
این مورد رو باید کامل بررسی کرد و جدا از قیمت آفر داد . مثل سایت و نوع مصرف و بررسی مصرفی که میزبان سرور اعلام میکنه .خیلی ها تند تند افر میدن و مجدد مشکل برای شما تکرار میشه
بله بنده هم واسه همین مشکلمو بیان کردم و میخوام دیگه این مشکل دوباره تکرار نشه
بدون بررسی منابع هیچ آفری دقیق نیست
مشخصات هاست رو اگر میخواین پیام خصوصی کنید یک بررسی کنم .