پاسخ : راهنمايي براي خريد vps .
اگر به عنوان هاست بخواهید استفاده کنید یک کانفیگ میخواد اگر نه فقط برای عوض کردن نام فایلها هست که کانفیگ نمیخواد و هاست دانلود اصلان هاست به معنی میزبانی هست دیگه وقتی هاست یا vps بگیرید نیازی به آپلود در سایت دیگه نیست و اما راجبه قیمت و مشخصات اینجا تاپیک آموزشی هست و خلافه قوانینه که اینجا قیمت بدیم
با تشکر ...
1- اگر می خواهید فایل ها دانلود کنید و بعد در سایت های آپلود ارسال کنید ویندوز واضح هست! ( سرعت هارد در نظر داشته باشید که فایل قرار مدام دانلود کنید ذخیره بشه چند روز طول نکشه یه فایل 2 گیگ برای سیو شدن (رید 200 نباشه) :) ! ! ! پورت و میزان اشتراک پورت در نظر بگیرید که حداقل تضمین داشته باشید.
2-برای وب سایت خود شما اگر php که لینوکس با کنترل پنل خوب و کانفیگ امنیتی و بهینه درست اگر نه که asp هست وبندوز 2008 اورجینال به کانفینگ حسابی)
3-بله می تونه ولی هاست دانلود میتونه میزبان فایل های و سایت php شما باشه ولی سریع پر میشه هارد هر روز هزینه بالا میره)
4-کانفینگ زمانی لازم میشه که بگیم شما سرور مجازی می گیرید و می خواهید از بیس همه چیز خودتون نصب کنید و هیچ موقع فقط نصب کافی نیست و یک سریی کارهای اضافی برای عملکرد بهتر و داشتن فضای ایمن انجام بشه
اصلا دقت نكرديد چي گفتم !
من وي پي اس رو براي ميزباني فايل نميخام چون حجم فايل ها زياد و قطعا سرور قوي لازم هست و پول زياد ! من وي پي اس رو براي دانلود فايل بعد رينيم و بعد آپلود فايل در سايت هاي شيرينگ و تنها او لينك رو در سايتم قرار ميدم ملت دانلود كنن ! براي همين فك ميكنم سرور قدرتمندي لازم نباشه و مشخصات رو خاستم نه قيمت مثلا چه رمي چه سي پي يويي ...
برای سرعت بهتر و کاهش منابع سرور به شما Nginxweb رو پیشنهاد میکنیم
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx
با سلام
اگر به دنبال فایل شیرینگی میگردید که بتونید فایل رو از طریق لینک مستقیم دانلود کنه و مدیریت کامل روی فایل داشته باشید ( تغییر نام ) و بتونید لینک اشتراک گذاری تحویل بدید به کاربران من به شما سرویس ویژه ای رو پیشنهاد میدم .
تیز فایل محل اشتراک گذاری فایل های شما ~ خانه
دوستان اصلا دقت نمي كنيد من چي ميخام :39:
من يه هاست دارم روش يه سايته بگيد خوب ! بعد موضوع سايت دانلود هست فايل هاي دانلود رو روي هاست نميشه گذاشت (حجيم)
حالا سه راه هست
1- هاست دانلود بگيرم
2- وي پي اس قوي بگيرم
3- فايلو توي سايت هاي آپلود مثل rapidshare بزارم
من راه سوم رو انتخاب كردم بگيد خوب !
ولي براي اين كار بايد خودم فايلو دانلود كنم بعد توي كامپيوتر رينيم كنم بعد آپلودش كنم كه فوق العاده وقت گيره !
حالا ميخام با استفاده از وي پي اس اينكار رو بكنم يعني عين يه كامپيوتر مجازي برام عمل كنه !
اميدوارم متوجه شده باشيد ديگه !!!
اين سايت تيزفايل هم بدردم نمي خوره چون به اين سايت ها نميشه اعتماد كرد + پولي هست
یعنی شما فقط میخواهید بر روی rapidshare و سیستم های مشابه خارجی آپلود کنید ؟
فکر این رو هم کردید که کاربر ایرانی شما چطور دانلود کنه ؟
كاربر ايراني نداريم . سايت انگليسي هست ...