اختصاص یک هاست برای دانلود
سلام.من یک هاست دارم که خود سایت روی اون هست و دامنه هم به اون وصله ولی یک هاست جدید گرفتم تا فایل های دانلود را روی آن آپلود کنم ولی اون دامنه نداره ولی من دیدم بعضی از سایت ها مثل p30download این کاررو کردن که آدرسش شده s1.p30download.com یعنی یک هاست دیگه رو به دامنه وصل کرده من چجوری این کار رو باید انجام بدم.
پاسخ : اختصاص یک هاست برای دانلود
اول برای هاست دانلود تون یک IP اختصاصی بگیرید. سپس از طریق DNS Zone Editor در پنل هاست تون، یک A Record ایجاد کنید و DNS مورد نظر رو روی IP هاست دانلود تون set کنید.
روی دامین a رکورد بگیرید به ایپی سرور مجازی دانلود یا هاست دانلودتون
با سلام
برای اینکار شما باید هاست یا سروری داشته باشید که به شما ای پی اختصاصی داده باشند سپس
از طریق سی پنل دامنه اصلیتون می تونید با ورود به قسمت Simple DNS Zone Editor و انتخاب دامنه تون در select a domain و پر کردن مواردی پایین تر از ان در قسمت add an a record
در قسمت name وارد کنید : مثلا : s1.yourdomain.com
در قسمت Address وارد کنید : ای پی اختصاصی که ماله سرور یا هاست دانلود تونه
و سپس روی ADD A RECORD کلیک کنید تا ای پی با دومینتون ست بشه
بعد از داشتنش لذت ببرید
موفق باشید
یا علی
من رفتم قیمت کردم دیدم ای پی اختصاصی ماهی 5 تومنه بنظرتون بصرفه نیست برم کلن یه دامنه ir دیگه بگیرم که سالی 3.5 میشه.
نیازی به آی پی اختصاصی نیست، همون آی پی هاست دانلودتون رو بدید مشکلی پیش نمیاد و ست میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
نیازی به آی پی اختصاصی نیست، همون آی پی هاست دانلودتون رو بدید مشکلی پیش نمیاد و ست میشه
این کار رو کردم کار نمی کنه اینم لینکش s1.appdownload.ir راستی نمیشه از طریق dns های هاست دومی این کارو کرد.
خیر هیچ راهی جز ای پی اختصاصی ندارید
دوستان عزیز آی پی اختصاصی رو چرا پیشنهاد میکنید؟
ایشون آی پی سرور هاست دانلود رو وارد کنه کارشون راه میفته!
چه نیازی به آی پی اختصاصی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mela1
این کار رو کردم کار نمی کنه اینم لینکش
s1.appdownload.ir راستی نمیشه از طریق dns های هاست دومی این کارو کرد.
دوست عزیز من 3 ساله دارم با همین روش کار میکنم و مشکلی هم پیش نیومده و الان از یک دومین 3 تا ساب دومین گرفتم برای 3 تا هاست دانلود و هیچ کدوم از هاست هام آی پی اختصاصی ندارند.
با اون آی پی کلی سایت دیگه هم هاست شده
شما تیکت بزن به هاستینگت بگو آی پی هاست رو بدین میخوام از طریق A Record ساب دومین متصل کنم بعد یک ساب دومین بساز مثلا dl.appdownload.ir بعد این دومین رو توی هاست دانلودت پارک کن.