دوستان عزیز سلام.
من ترم 3 کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم.میشه یه سری اطلاعات درمورد گرایش های ارشد این رشته بهم بدین!:106:
درمورد آنیده شغلیشون البته واسه یه خانم و یه کم اطلاعات درمورد اینکه چه درسایی واسه هرکدومشون توی ارشد تدریس میشه.
ممنون:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز سلام.
من ترم 3 کامپیوتر گرایش نرم افزار هستم.میشه یه سری اطلاعات درمورد گرایش های ارشد این رشته بهم بدین!:106:
درمورد آنیده شغلیشون البته واسه یه خانم و یه کم اطلاعات درمورد اینکه چه درسایی واسه هرکدومشون توی ارشد تدریس میشه.
ممنون:53:
با سلام
ترجیحا اگر شخصیتی دارید که به زندگی کارمندی بسنده می کند؛ در دانشگاه ، درسهایی که تدریس می شود مطالعه کنید و فرا بگیرید و پس از آن در سازمانی مشغول شوید .
اما اگر افکار خاص و بزرگی در سر دارید، بهتر است دانشگاه را برای تفریح بگذرانید چرا که در آن درسهای 10 سال پیش رو آموزش می دهند مگر استادان خاص که با علم بروز باشند که به نسبت 1 به 100 هست، در این حالت بهتر آن است خود تلاش کنید و به دنبال گرایشی که تمایل دارید و علاقه دارید بروید و خود راس باشید.
درسته علم کامپتور چیزیه که باید به روز باشه اما متاسفانه !!!
یادمه تو درس سخت افزار کاردانی استاد در مورد سیستم های 16 بیتی درس میداد اما دنیا رو 64 بیتی داشتند حال میکردند
اگر آینده شغلی میخواهید باید تجربتونو شدیدا ببرید بالا و همیشه بروز باشید
موفق باشید و سربلند
دانشکاه بیس رو نشون نمیده بلکه کتابهایی که تدریس میشن قدیمی هستند این یک مطلب بوده
مثلا زمانی که دبیرستان بودیم به ما ویندوز 98 رو یاد میدادند در صورتی که همه با xp کار میکردند اومدیم بالاتر همه رفتن رو ویستا تازه اومدند xp رو تو مدارس شروع کردند این ضعف هست که خیلیها متوجه شدند چطور شما میگید اینطور تیست !!!
ما خودمون دنبالش رفتیم و کمبودی رو حس نمیکنیم
به نظر من باید علم اساتید و کتابهای آموزشی بر اساس علم روز باشه
که متاسفانه کتابهای قدیمی با همون علم قدیمی تدریس میشه که جذابیتی نداره و سطح علمی پایین میاد .
من اصلا انکار نمی کنم که سیستم آموزشی ما ایراد داره! اما از نظر من دید شما هم قابل قبول نیست. مثلا به یک مهندس نرم افزار در دانشگاه یاد میدن که چطور تو یه گروه کار کنه الگوریتم برنامه رو بچینه. دیتابیس رو چطور رو بچینه که سیستم کرش نکنه نه اینکه با ویژوال بیسیک کدنویسی کنه این رو دیگه باید خودش یاد بگیره! دانشگاه رو با آموزشگاه نمیشه مقایسه کرد. دانشگاه یه دید کلان به دانشجو میده مسیر رو نشون میده و از همه مهمتره شخصیت اجتماعی فرد رو میسازه