فروش ویژه میزبان هاستینگ به مناسبت 4 ساله شدن فعالیت شرکت - 50 درصد تخفیف!!!
Linux - centos |
پلن های لینوکس استاندارد |
Plan M01 |
Plan M02 |
Plan M03 |
Plan M04 |
Plan M05 |
Plan M06 |
Linux - centos |
پلن های لینوکس حرفه ای |
Plan M07 |
Plan M08 |
Plan M09 |
Plan M10 |
Plan M11 |
Plan M12 |
|
|
سرویس نمایندگی هاست لینوکس :
ميزبان هاستينگ با ارایه کنترل پنل قدرتمند سی پنل / دبلیو اج ام cPanel / WHM برای نمایندگی فروش هاست لینوکس و Plesk 9.x برای نمایندگی فروش هاست ویندوز همچنین کنترل پانل نماینگی فروش دامنه در DirectI با امکان ارائه کنترل پانل دامنه به مشتریانتان ، امکان مدیریت کلیه منابع سرویسهای میزبانی وب از قبیل ایجاد مجموعه های هاستینگ مختص به خودتان و کنترل و توزیع منابع مختلف همچون ایمیل، میزان دیسک (فضا)، میزان پهنای باند و ... را کاملا در اختیار شما قرار می دهد. با در اختیار داشتن سرویس نمایندگی هاست ميزبان هاستينگ، قادر خواهید بود بدون دغدغه فکری کار تجاری هاستینگ خود را راه اندازی کرده و به ارائه خدمات هاست با کیفیت بالا بپردازید. بدین ترتیب با پرداخت هزینه ای بسیار پایین در ماه، سرویس میزبانی وب خود را راه اندازی نمایید و کلیه کارهای نگهداری و بروزآوری و حفظ امنیت سرور را به ما بسپارید.
از ویژگی های مهم نمایندگی میزبانی وب ميزبان هاستينگ: آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی 24 ساعته
پشتیبان گیری یا Backup روزانه و هفتگی
امکان ارائه امکانات نامحدود به مشتریان
امکان میزبانی نامحدود اکانت
امنیت و کیفیت بالا
پهنای باند نامحدود
پشتیبانی فنی ( موارد مربوط به هاست ) مشتریان شما توسط ميزبان هاستينگ
دارای DNS اختصاصی برای وب سایت نمایندگی شما
دارای DNS اختصاصی برای مشتریان شما
Oversell فعال می باشد |
http://mizbanhosting.com/images/Paper.png |
|
|
|
پلن های نمایندگی میزبانی وب لینوکس حرفه ای |
Reseller A |
Reseller B |
Reseller C |
Reseller D |
Reseller E |
Reseller F |
Reseller G |
Reseller H |
|
|
|
|
|
|
شرکت فناوری سماوات پردازش پویا - تاسیس 1388
شماره ثبت 367735
میزبان هاستینگ - صفحه اصلی
تلفن : 09199047951
تلفن :09382294343
پیامک : 10002894186000
id : seecurity
id : parsvia
|
|
پاسخ : فروش ویژه میزبان هاستینگ به مناسبت 4 ساله شدن فعالیت شرکت - 50 درصد تخفیف!!!
پاسخ : فروش ویژه میزبان هاستینگ به مناسبت 4 ساله شدن فعالیت شرکت - 50 درصد تخفیف!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
انگلستان شد یا آمریکا؟
پوزش می خوایم. اصلاح شد
سرویس ها از انگلستان هستش
قیمتهای سایت بدون 50% تخفیفه؟
شامل خرید ماهیانه هم میشه یا فقط سالیانه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
قیمتهای سایت بدون 50% تخفیفه؟
شامل خرید ماهیانه هم میشه یا فقط سالیانه؟
بله قیمت های سایت بدون 50 درصد تخفیف هستش.
شامل خرید ماهیانه هم میشه که تخفیف رو فقط به ماه اول میده اما درصورتی که سالانه خرید کنید تخفیف برای 1 سال هستش
دوستان قیمت هایی که در جدول های بالا خورده بدون تخفیف هستش. تخفیف 50 درصدی در سایت و بعد از ارسال سفارش و زدن کد تخفیف برای شما محاسبه میشه
دوستان فروش همچنان ادامه دارد
فرصت رو از دست ندید :57:
دوستان ازشون سرویس تهیه کردیم . تا الان که سرعت عملشون ، برخورد و سرورهاشون خوب بوده و راضی هستیم .
امیدواریم همیشه به همین صورت و با قدرت به کار خود ادامه دهند .
موفق باشید .
امنیت و پشتیبانیتون چطوره؟
یه سایت با بازدید + 10 هزار ای پی دارم میتونید پشتیبانی کنید ؟؟ مشتری هاست دی ال هستم ..
نیازمند 10 گیگ + 500 گیگ پهنا هستم ...
بهم پیام بدید فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mdake.com
امنیت و پشتیبانیتون چطوره؟
یه سایت با بازدید + 10 هزار ای پی دارم میتونید پشتیبانی کنید ؟؟ مشتری هاست دی ال هستم ..
نیازمند 10 گیگ + 500 گیگ پهنا هستم ...
بهم پیام بدید فقط
پشتیبانی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته انجام میشه. از طریق تیکت - لایو چت - تلفن - پیامک
بازدیدتون خیلی بالاست...