سلا دوستان شاید سوالم مبتدی باشه
بعضی ها هستن درخواست وی پی اس با ساپورت اینترنت ماهواره ای میدن
یا با ساپورت هک ماهواره
من سوالم اینه اینها چی هستن و به چه کاری میان؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نمایش نسخه قابل چاپ
سلا دوستان شاید سوالم مبتدی باشه
بعضی ها هستن درخواست وی پی اس با ساپورت اینترنت ماهواره ای میدن
یا با ساپورت هک ماهواره
من سوالم اینه اینها چی هستن و به چه کاری میان؟
یکی توضیح بده ممنون میشم سوال منم هست
سلام
سعی میکنن اکانت های اینترنت ماهواره ای آنلاین رو به اصطلاح هک کنند و از اینترنت اونا بصورت رایگان استفاده کنند !!!
با سرور مجازی میتروتیک؟ از پورتش استفاده نیکنن؟
خوب بر فرض الان اکانت و داشته باشیم چطور باید استفاده کرد؟
من میدونم با داشتن دیش و .... میشه هرچی از ماهواره
در حال دریافت هست و دانلود کرد
ولی نمیشه چیزی سند کرد اگر این اکانتها باشن چطور میخوان در خواست ارسال فایل و بفرستن؟
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
اما جهت اطلاع توضیح میدهم
به اصطلاح گفته میشه هک اما دز اصل ***ی به حساب می آید
زیرا وقتی یک نفر روی خارج از ایران داره با اینترنت ماهواره وصل شده است این ها در همان مسیر اینترنت ایشون قرار میگیرند و مک خود را با مک اون ست میکنند و همچنین ای پیش رو هم از طریق میکروتیک وصل میکنند که وقتی وصل میشوند از اینترنت اون ها استفاده میشود
ارسال که نمیتونن بکنن
اکانت های یک طرفه رو هک میکنن برای دریافت
ارسال با اینترنت محلی هست
روی یک سری جهت های خاص و unsecure فقط قابل انجام هست
با سلام و احترام
با توجه به منع بودن اینجور چیز ها .توضیح کوچیکی میدم. اگر دوستان کمی اطلاعات شبکه تون ببرید بالا راحت این موضوع رو درک می کنید. معمولا با هر نوع سیستم عاملی میشه این رو پیاده سازی کرد(ویندوز لینوکس میکروتیک،....) مشکل اینجاست وقتی شخص درخواست کنده سرویس از شما میگره چون به صورت یکطرفه دریافت می کنه در شبکه اون ..... هست پس با کمی تغییرات و در( لایه2 و لایه 3 ) که مشکل امنیتی داره از نتورک رایگان اون شبکه نه به طور کامل استفاده کنه در شبکه های بزرگ با توجه یه دیزاین و توپولوژی شبکه جلوی این نوع موارد تا حد بسیار بالای میگیرن ولی باز ما ایرانی ها دوست داریم رایگان استفاده کنیم، و همه دست مییرن تو این کار(مثل خیلی کار های دیگه ای که همه ما میدونیم...)
امیدوارم کمکتون کرده باشم
میشه بپرسم میکریتیک به چه درد میخوره؟