با سلام
من يك هاست با حداكثر هزينه ماهانه 5000 تومان بشه باهاش ميل تبليغاتي فرستاد
و مدير سرور اونو تضمين كنه كه مي فرسته و در هنگام ارسال اكانت بسته نشه
در ضمن مي گن كه هاستينگ هاي چيني اجازه ارسال اسپم مي دن ترجيحا چين باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من يك هاست با حداكثر هزينه ماهانه 5000 تومان بشه باهاش ميل تبليغاتي فرستاد
و مدير سرور اونو تضمين كنه كه مي فرسته و در هنگام ارسال اكانت بسته نشه
در ضمن مي گن كه هاستينگ هاي چيني اجازه ارسال اسپم مي دن ترجيحا چين باشه
5000 تومن فقط ؟ ;;) حتما شوخی ميکني ؟
شوخی جالبی بود
آقا همين الان بگم اگر کسی 5000 تومن ميده منم ميخوام :67: ميخوام باهاش روزی 10000 تا ايميل بفرستم.
واقعا قيمت خوبيه.
5000 تومان ؟
اگه پیدا کردی منم میخوام ! من روزی 2000 تا ایمیل می خوام بفرستم !
-----------
این چه وضعیه واقعا !!!؟
هشدار جدی در مورد ارسال اسپم !!
سرويس : عمومی
87/07/23-03:01
2008-10-14 03:01:02
آخرين مشاهده : 88/10/20-01:55
52 : کد خبر
تعداد مشاهده : 1088
به اطلاع آن دسته از مشتریانی که از خدمات میزبانی وب این شرکت استفاده می نمایند و سعی دارند با ارسال ایمیل تبلیغاتی سایت خود را تبلیغ کنند می رساند با توجه به سخت گیری شدید دیتا سنتر سرور میزبانی در مورد رعایت قوانین ضد اسپم آمریکا لطفا نکات زیر را حتما رعایت فرمایید :
1- اگر با سرویس های ایمیل همچون Yahoo و Gmail و یا گروه های Yahoo یا هر سرویس دیگر ایمیل تبلیغاتی ارسال می کنید به هیچ عنوان لینک سایت خودتان را در هیچ کجای ایمیل قرار ندهید ! چون در صورت گزارش ایمیل شما به عنوان اسپم توسط خوانندگان ، ارسال کننده اسپم همان سایتی که در ایمیل لینک داده شده شناخته می شود ! لذا سیستم هایی چون SPAM COP آنرا به دیتاسنتر میزبانی آن سایت گزارش می دهند و دیتا سنتر نیز طبق قوانین ضد اسپم آمریکا موظف به متوقف کردن فعالیت سایت خاطی است که دیتا سنتر طی ایمیلی از ما درخواست می کند سایت خاطی متوقف شود و اگر متوقف نشود کل سرور را متوقف خواهد کرد .
متاسفانه این قضیه چندی پیش برای یکی از وب سایتهای روی سرور اتفاق افتاد و ما ناچار به توقف آن سایت شدیم . مدیر وب سایت از Gmail برای ارسال ایمیل تبلیغاتی برای تبلیغ سایتش استفاده کرده بود و در آخر ایمیل لینک سایت خودش را داده بود . با اینکه برای ارسال ایمیل از سرور ما استفاده نکرده بود اما متاسفانه سیستم SPAMCOP به دیتا سنتر سرور میزبانی فشار وارد کرد تا سایتی که در ایمیل به آن لینک شده است و اسپمر شناخته شده است بسته شود .
2- به هیچ عنوان از هاست برای ایمیل تبلیغاتی ارسال نکنید !
توجه کنید که از آنجا که عدم رعایت موارد فوق باعث می شود تا فعالیت کل سرور متوقف شود لذا در صورت عدم رعایت موارد فوق ، اکانت شما بدون هیچ اطلاع قبلی بسته شده و فقط امکان انتقال آن به یک سرور دیگر وجود دارد !
در صورت ابهام و عدم درک مورد فوق با ما تماس بگیرید
منبع : اخبار :: هشدار جدی در مورد ارسال اسپم !!
دوستان الان اگه من با هر طریقی با رعایت شرایط زمان بندی و استفاده از سرورهای وارز یا آفشور و ... اسپم ارسال کنم و سایت را در آن تبلیغ کنم
جدای قضیه اسپم شدن آی پی و مشکلاتی که برای سرور و آی پی به وجود می یاد
آیا برای وب سایت تبلیغ شده هم مشکلات و محدودیت هایی به وجود می یاد ؟!!!
با تشکر
با این پول یه پیتزا میتونی بگیری!!! یا بستنی لیتری!!! البته من توصیه اکید میکنم فورا بزاریش بانک حساب 5ساله که سود هم میدن اگه این کارو نکردی میتونی سکه طلا بخری که این روزا قیمتش خیلی خوب شده اگه نه بازم بچه ها میتونن راهنماییت کنن!!!
اما
سرور واسه ارسال ایمیل ؟
نه!
در صورت تمایل به انجام تبلیغات هدفمند و نیز خدمات سئو با من در تماس باشید :)نقل قول:
شوخی مکن ای یار که صاحب نظرانند // بیگانه و خویش از پس و پیشت نگرانند!
کس نیست که پنهان نظری با تو ندارد // من نیز بر آنم که همه خلق بر آنند!
اقا منم میخوام ماهی 5000 تومن چون ایمیل تبلیغاتی زیاد داریم !!!!