منتقل نشدن سایت به هاست جدید
با سلام.
یه سوال دارم.من آدرس dns ها رو عوض کردم.پیام تایید تغییر dns ها هم برام ایمیل شده و بدستم رسیده.اما وقتی آدرس سایتو میزنم پیام ارور میده.میگه برای این دامنه سرویسی انتخاب نشده و اختصاص داده نشده است.(آدرس و اسم سایتی میزنه که قبلا اونجا پارک بود).
علت چیه؟
پاسخ : منتقل نشدن سایت به هاست جدید
معمولا ست شدن دی ان اس در یک پورسه زمانی 2 الی 12 به طول می انجامد.اگر بیشتر از این مدت طول بکشه باید ادرس سایت رو اینجا قرار بدین تا ایراد کار معلوم بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
با سلام.
یه سوال دارم.من آدرس dns ها رو عوض کردم.پیام تایید تغییر dns ها هم برام ایمیل شده و بدستم رسیده.اما وقتی آدرس سایتو میزنم پیام ارور میده.میگه برای این دامنه سرویسی انتخاب نشده و اختصاص داده نشده است.(آدرس و اسم سایتی میزنه که قبلا اونجا پارک بود).
علت چیه؟
سلام
کجا خطا رخ می دهد؟
متن خطا را بنویسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
با سلام.
علت چیه؟
دوست عزیز تغییر دی ان اس ها شده نا 24 ساعت هم طول بکشه ... اگه بازم مشکل حل نشده متن خطا را بفرستید تا مشکلتون راحت تر حل بشه...یا حق
گویا دومینتون .ir هست برای ست کلی دی ان اس بین 3 تا 15 ساعت زمان لازمه .
موفق باشید
ممنون.درست شد.
مدیران محترم تایپیکو ببندید.با تشکر
تغییر دی ان اس بین همون 2 تا 12 ساعت زمان می بره. صبور باش عزیز