دومین بعضی موقع ها وارد یه سایت دیگه میشه
دومینی رو یکی از دوستام تو آنلایننیک ثبت کرده بود که اکسپایر شده بود و دوباره تمدید شد.
حالا با اینکه بیشتر از یک ماه از تمدیدش میگذره. این دومین بیشتر موقعها وارد یه سایت خارجی میشه که نوشته:
This domain is parked, pending renewal, or has expired.
Please contact the domain provider with questions.
در حالیکه کنترل پنل دومین را چک کردیم و DNS ها درست ست شده اند.
ping هم که میگیریم IP سرور رو درست نشون میده.
مشکل از چی می تونه باشه؟
پاسخ : دومین بعضی موقع ها وارد یه سایت دیگه میشه
با سلام و درود ،
می گوید که دامنه فوق یا پارک شده است و یا در انتظار تایید تمدید و یا اعتبارش تمام شده است.
حالا احتمالاتی که وجود دارد:
1- دامنه یه مدتی غیر فعال شده است و این صفحه هنوز برای شما برخی اوقات کش شده است.
2- هنوز مراحل تمدید از جمله پرداختش تکمیل نشده است.
امـــا:
چون شما اشاره کرده اید که برخی اوقات این صفحه برای شما باز می شود. لذا احتمال شماره 1 به میزان 99 درصد است !
راه حل: یا اینکه اکانت اینترنت ( از جایی که اینترنت پرسرعت و یا ... دریافت می کنید ) را تغییر دهید و یا اینکه صبر کنید تا درست شود که راه دوم را پیشنهاد می کنم و فقط صبر کنید. زیراکه این مشکلات مربوط به isp های داخل کشور می شود و متاسفانه کاری نمیشود کرد.
پاینده باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kianonline
با سلام و درود ،
می گوید که دامنه فوق یا پارک شده است و یا در انتظار تایید تمدید و یا اعتبارش تمام شده است.
حالا احتمالاتی که وجود دارد:
1- دامنه یه مدتی غیر فعال شده است و این صفحه هنوز برای شما برخی اوقات کش شده است.
2- هنوز مراحل تمدید از جمله پرداختش تکمیل نشده است.
امـــا:
چون شما اشاره کرده اید که برخی اوقات این صفحه برای شما باز می شود. لذا احتمال شماره 1 به میزان 99 درصد است !
راه حل: یا اینکه اکانت اینترنت ( از جایی که اینترنت پرسرعت و یا ... دریافت می کنید ) را تغییر دهید و یا اینکه صبر کنید تا درست شود که راه دوم را پیشنهاد می کنم و فقط صبر کنید. زیراکه این مشکلات مربوط به isp های داخل کشور می شود و متاسفانه کاری نمیشود کرد.
پاینده باشید.
خب اگه به قول شما مشکل از کش باشه دیگه تا یه ماه باید حل می شد دیگه مگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lkmew
خب اگه به قول شما مشکل از کش باشه دیگه تا یه ماه باید حل می شد دیگه مگه نه؟
دوست عزیز ، آدرس دامنه خود را اینجا ذکر کنید یا پیغام خصوصی کنید تا ببینم مشکل شما از کش است یا...
پاینده باشید.
از من هم همین مشکل بعد از یک هفته حل شد :-s