1 فایل پیوست
هاست کوپن - مرجع کوپنهای تخفیف هاست و دامنه
با سلام
بنده به عنوان مدیر سایت هاست کوپن قصد دارم سرویس جدیدی رو خدمت دوستان اعلام کنم
این سرویس به صورت رایگان برای مدیران و صاحبان هاستینگ و سرویس دهندگان ثبت دامنه در ایران در نظر گرفته شده است.
با استفاده از این سرویس شما میتونید کدهای تخفیفی که برای سایت خود ایجاد می کنید رو در سایت به ثبت برسونید که با این کار افراد دیگر هم میتونن این کوپن ها رو ببینند که با این کار مرجعی برای وبمسترهای ایرانی به وجود میاد تا بتونن با مراجعه به سایت تمام کوپنهای تخفیفی که هاستینگها برای سرویسهای خودشون در نظر گرفتند را مشاهده کنند و با توجه به امکاناتی که میخوان و بودجهای که در اختیار دارند بتونن تصمیم گیری بکنند
این سرویس به مرور کاملتر خواهد شد و امکانات بیشتری برای مدیران هاست در نظر گرفته میشه
استفاده از این سرویس و ثبت نام در اون فقط مختص مدیران و صاحبان هاستینگ میباشد و سایر بازدیدکنندگان نیازی به ثبت نام در سایت نخواهند داشت
خوشحال میشیم ما رو در این راه یاری کنید و اگر مشکلی در سایت مشاهده کردید ما رو در جریان قرار بدید
پ.ن : متاسفانه نمی دونستم باید کجا تاپیک رو باز کنم برای همین اینجا باز کردم، البته فکر کنم بخش مناسب تری هم باشه که در اینصورت ممنون میشم مدیران محترم زحمت انتقال تاپیک رو به اون بخش بکشند.
پاسخ : هاست کوپن - مرجع کوپنهای تخفیف هاست و دامنه
(خدایا شکرت یه بنده خدایی پیدا شد که قصد اتحادیه زدن نداره :69:)
ایده جالبی هست یه چند تا هم خودتون اضافه کنید برای کامل شدن خوبه تو همین انجمن شاید روزی 10 تا کوپن تخفیف وجود داشته باشه :53:
ممنون دوست گرامی
سعی بر این داریم که خودمون آفرهای خارجی رو بیشتر در اختیار کاربران بذاریم و قسمت داخلی اون رو به صاحبان و مدیران هاست ها واگذار کنیم تا خدای ناکرده برداشت سوءای به وجود نیاد
دوستان گرامی و مدیران محترم هاستینگ
خوشحال میشیم نظرات شما رو در این باره بدونیم
ایده خوبی هست به شرطی که استقبال بشه ازش و شما هم فعال باشید و به عبارتی سایت بگیره
بله درسته، اما شرط اینکه سایت بتونه سرپا و فعال باشه این هست که دوستان و مدیران هاستینگ هم فعالیت داشته باشند در این قضیه و خودشون هم کمک کنند و کوپن های تخفیفشون رو اونجا هم اضافه کنند
پ.ن: البته فکر می کنم اگر این تاپیک توی یه بخش دیگه می بود، مثل بخش هاستینگ، بیشتر به چشم مدیران میومد و شاید بیشتر همکاری می شد ولی متاسفانه اونجا امکان بازکردن تاپیک برای بنده وجود نداره
1 فایل پیوست
ثبت دامنه در Name.com با قیمت 6.99$
ثبت و انتقال دامنههای com. و net. در سایت name.com فقط با قیمت 6.99$
برای دیدن کد تخفیف بر روی تصویر زیر کلیک کنید
بسیار ایده ی جالبی هستش
امیدوارم موفق بشین
فقط سایتتون واسه من بالا نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa