شفاف سازی اشخاص خدمات ارزی و پرداخت ها اینترنتی
با توجه به اینکه تا به حال تعداد بسیاری از اشخاص غیر معتبر دست به فعالیت های غیر منطقی و مشکلات بسیار زیادی به اصطلاح فرهنگ عمومی ایران (د زد ی ) و کل اه برداری کردن
قابل توجه است در این تاپیک قصد داریم به معرفی این اشخاص و روشن کردن و نیز گذاشتن تجربیات دوستان در خصوص نامبردن و مشخصات کامل این افراد با دلیل و مدرک خواهیم پرداخت
امید است قوانین تالار رعایت فرمائید .
هدف این تاپیک : جلوگیری از مشکلات آینده برای دوستان ناآشنا میباشد
پاسخ : شفاف سازی اشخاص خدمات ارزی و پرداخت ها اینترنتی
بله موافقم با این پیشنهاد البته گرچه نمیتونه 100% بازدارنده باشه ولی میشه جلوی اتفاقات بعدی رو گرفت. مثل آنتی ویروس تا وقتی سر کسی کلاه نرفته خوبه ولی بعد واقعه سخت میشه ببخشید که رک گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
جسارت نشه حضورتون با تمام احترام به سرویسدهندگان بنا نیست اینجا جنبه تبلیغاتی پیدا کنه قراره راجع به کسانی که نمیشه بهشون اعتماد کرد بحث بشه و هر کسی یکی رو معرفی کنه.
با تشکر
با سلام
payment24.ir و شخص دیگری بنام آقای رضا بابایی آدرس ایمیل ایشون irangamers@gmail.com من شخصا" چندین بار از ایشون خرید انجام داده ام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
جسارت نشه حضورتون با تمام احترام به سرویسدهندگان بنا نیست اینجا جنبه تبلیغاتی پیدا کنه قراره راجع به کسانی که نمیشه بهشون اعتماد کرد بحث بشه و هر کسی یکی رو معرفی کنه.
با تشکر
نیازی به تبلیغ برای این دو نفر نیست! نظر بنده این بود که به غیر از این دوستان نمیشه به بقیه 100% اعتماد کرد، پس جواب استارتر هم به گونه ای داده شده
نقل قول:
به غیر از این دوستان نمیشه به بقیه 100% اعتماد کرد
آها! به "غیر این دو نفر" یعنی بقیه کسانی که اینجا پرداخت انجام میدن یک مشکلی دارند از نظر شما؟
به نظرم جناب سید هادی - اشکالی نداره با کسانی هم صدرصد قابل اعتماد هستن آشنا شد اینم یک مدل پیشگیری هست و تبلیغ نیست
بنده خودم آقای احمدی RAKBAZAR - و آقای بیگی nasa_de - و نیز جناب آقای سید هادی حسینی hadipro از مطمن ترین اشخاص و با فرهنگ ترین سرویس دهندگان میباشد
کسان دیگری مثل chMOD444 که برترین کل ا ه برداری در این تاپیک انجام داده به نام علی ... همچنان مجهول مانده است
اگه تبیغات نشه بنده هم آقای بیگی nasa_de رو تایید میکنم.
ازشون خرید نداشتم اما چند برخوردی که باهم داشتیم همه چیز واضح بود...
موفق باشید
حالا من نفهمیدم اینجا قرار بود کلاهبردار ها معرفی بشن یا اشخاص مطمئن؟ :)