کله گندههایی که از وردپرس استفاده میکنند
انعطاف و سادگی فوقالعادهی وردپرس باعث شده تا علاوه بر میلیونها کاربر شخصی، کمپانیهای زیادی هم برای راهاندازی تمام یا قسمتی از وبسایتشون از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنن. ۲۳ تا از معروفترین برندهایی که انتخابشون وردپرس بوده رو میتونین اینجا ببینین.
PlayStation Blog
MTV Newsroom
Lexus: Darker Side of Green
eBay Ink
CNN Blogs
Yahoo’s Yodel Anecdotal
NASA Ames Research Center
The Ford Story
Sony Electronics Blogs
People Celebrity Style News
TopGear
Time Magazine
The Wall Street Journal
Star Wars
Samsung USA Newsroom
Mozilla
Ben & Jerry’s
MySpace Developer Center
Spotify
Nokia Now Playing
Honda Rhymes and Reasons
NFL
Nikon Press Room
منبع : وردپرس پارسی | کله گندههایی که از وردپرس استفاده میکنند
پاسخ : کله گندههایی که از وردپرس استفاده میکنند
سایت من رو هم بهش اضافه کن
:d
:))
البته ببخشید اسپم دادم
یه سایت ایرانی هم بنداز وسط اینا
مثلا دانلود ها
با سیستم وردپرس راه اندازی شده
bbc رو هم اضافه کن البته قسمتی از سایتش
وردپرس به دلیل سادگی و همچنین امکاناتی که برای سئو داره باید هم کله گنده ها ازش استفاده کنند
مگه چیز عجیبیه؟!!! چون همه استفاده می کنن ؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
+irtci+
مگه چیز عجیبیه؟!!! چون همه استفاده می کنن ؟!!!!
عجیب نیست اما خیلی از کاربرا فکر می کنند وردپرس واسه ساخت وبلاگه و تصور غلطی ازش دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GraphX
عجیب نیست اما خیلی از کاربرا فکر می کنند وردپرس واسه ساخت وبلاگه و تصور غلطی ازش دارن
خیلی از کاربرا فکر نمیکنن وبلاگه..پولش رو ندارند.اینایی که نام بردی فکر کنم براشون سرورهای ابری شخصی در نظر گرفته شده و فشار سی پی و رم و.. اصلا حالیشون نیست.نه مثل بنده خدا کاربر ایرانی که تا بازدید وردپرسش میزنه 1000 دیگه کسی میزبانی نمیکنه و میگن برو سرور اختصاصی بگیر و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
خیلی از کاربرا فکر نمیکنن وبلاگه..پولش رو ندارند.اینایی که نام بردی فکر کنم براشون سرورهای ابری شخصی در نظر گرفته شده و فشار سی پی و رم و.. اصلا حالیشون نیست.نه مثل بنده خدا کاربر ایرانی که تا بازدید وردپرسش میزنه 1000 دیگه کسی میزبانی نمیکنه و میگن برو سرور اختصاصی بگیر و...
به عنوان یه نفر که از با وردپرس کار می کنم و واسه مشتریام سایت راه انداری می کنم باید بگم کخ 90 درصود مشتریانی که داشتم این تصور غلط رو داشتن که وردپرس واسه وبلاگه. وردپرس یه مقدار کم به سرور فشار میاره و تا حد زیادی بازدید هم پشتیبانی می کنه . مطمئن باش سایتی که بازدید داشته باشه درآمدش هم اونقدر هست که از پس سرور مجازی یا اختصاصی بر بیاد