پاسخ : درخواست هاست بااین شرایط
چقدر هاست میخوای؟اسکریپت چیست؟
سی پنل PHP_mssql رو ارائه نمیده من سایت خودشون رو هم چک کردم PHP که سی پنل کامپایل میکنه این ماژول رو ساپورت نمیکنه اکثر هاست ها برای اینکه براشون ابیوز نیاد و مشکلات دیگه پیش نیاد امکان اتصال به دیتابیس خارجی رو می بندن میشه گفت درخواست شما امکان پذیر نیست! برای سایتتون باید دنبال وی پی اس یا سرور باشین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
سی پنل PHP_mssql رو ارائه نمیده من سایت خودشون رو هم چک کردم PHP که سی پنل کامپایل میکنه این ماژول رو ساپورت نمیکنه اکثر هاست ها برای اینکه براشون ابیوز نیاد و مشکلات دیگه پیش نیاد امکان اتصال به دیتابیس خارجی رو می بندن میشه گفت درخواست شما امکان پذیر نیست! برای سایتتون باید دنبال وی پی اس یا سرور باشین!
با سلام دوست عزیز
Royalnetwork.ir برای بنده PHP_mssql v رو باز کردند، هاستشون هم سی پنل هست، اما به دلیل همین مشکل اتصال به دیتابیس خارجی، میخواستم از یه هاستینگ دیگه هم هاست بگیرم، اما ایشون با بنده دارند همکاری میکنند و آی پی های درخواستیم رو تیکت میکنم و برام باز میکنند.
فقط میخواستم یک هاست دیگه هم از جای دیگه داشته باشم، با همین شرایط، برای پشتیبان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sellpad
چقدر هاست میخوای؟اسکریپت چیست؟
200 مگ
اسکریپت هم یوزره "اسمش رو نبر" میزنه برای هر دو نرم افزار معروف و معمول ا*ک*ا*ن*ت*ی*ن*گ