سلام یک سرور مجازی با هارد 300 تا 350 نیاز دارم برای دانلود و آپلود سرعت خیلی برام مهم هست سرور مجازی زیاد استفاده کردم خیلی ها شعار میدن! پس آفر های خودتون رو بدین یک تست سرعت دانلود هم انجام میدم تشکر :-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یک سرور مجازی با هارد 300 تا 350 نیاز دارم برای دانلود و آپلود سرعت خیلی برام مهم هست سرور مجازی زیاد استفاده کردم خیلی ها شعار میدن! پس آفر های خودتون رو بدین یک تست سرعت دانلود هم انجام میدم تشکر :-
سلام ؛ حداکثر هزینه ای که میخواین بکنین؟
بعدها هارد هم میخواید افزایش بدید؟
حداقل سرعت دانلود / آپلودی که مدنظرتونه چقدره؟
هزینه رو شما باید بگین! هارد رو بله 10 تا 20 مگابایت بسه!
رم :۲ گیگ
هارد :۳۰۰ تا ۳۵۰ گیگ
ماهانه ۶۵ هزار تومان
ماه اول با ۲۰% تخفیف
پورت :۱۰۰ اختصاصی (سرعت دانلود ۱۲ MB است )
آپ تایم بالا به دلیل خلوت بودن سرور
10host - ناحیه کاربری
من فکر کنم هر سایت یک تعرفه داره پس اون رو اعلام کنید!
با سلام
هارد 300
رم 2
سی پیو 2
پورت یک ماهانه 75 تومان
تست هم در خدمتیم
intel xeon e-1230 3.30 ghz
ram 32 gig
با تشکر
از المان فرانسه انگلیس در خدمتیم
سرور مجازی, سرور مجازی ویندوز, سرور مجازی لینوکس, سرور vps
همراه با 300 گیگ هارد رایگان
با سلام
در صورت ممکن، قبل از سفارش تیکت ارسال کنید.
شماره پشتیبانی : 88109322
Hetz-7 - Ram : 6144 MB - HDD : 380 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 85 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- پشتیبانی به صورت تلفنی، تیکت، پیامک به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته می باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
سلام
سرورهای انگلیس با هارد ssd و هرد sata3
پورت 1 گیگ و 10 گیگ
پهنای باند نامحدود
قبل از خرید مشاوره کنید : سوالات پیش از خرید - AriyaCenter IT Group| گروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آریاسنتر