سلام
من وقتی دارم یه فایل رو دانلود میکنم این ارور میاد در حالی که وقتی همون رو روی سیستم خودم دانلود میکنم بدون مشکل میره
HTTP request sent, awaiting response... 406 Not Acceptable
2010-01-04 10:01:27 ERROR 406: Not Acceptable.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من وقتی دارم یه فایل رو دانلود میکنم این ارور میاد در حالی که وقتی همون رو روی سیستم خودم دانلود میکنم بدون مشکل میره
HTTP request sent, awaiting response... 406 Not Acceptable
2010-01-04 10:01:27 ERROR 406: Not Acceptable.
سلام
یه فایل دیگه دانلود کن با wget ببین برا همه فایل ها و آدرس ها این مشکل هست یا فقط همین
ممکنه تنظیماتی رو انجام داده باشن که اول تشخیص هویت کنن بعد دانلود بدن یا از رو کوکی ها بخونن و دانلود بدن
لینک بده
با سلام،
احیانا میخواهید فایلهای بکاپ را از سرور دیگه به سرور خودتون انتقال بدید؟ اگر همین قصدی دارید، و در سرور با دستور "وگت" نمیتوانید انتقال بدید، ولی میتوانید با برازر آن را بگیرید، باید عرض کنم که، بر روی بازی از سرورها این قابلیت بسته شده است که نمیگذارند فایل را توسط دستور وگت کسی دیگه بر روی سرور خود بکشد.
راه حل چیه؟
یه سرور ریموت دار پیدا کن دانلود کن روش دوباره از روی اون بریز به سرور مقصد !
احتمالا دلیلش همینهنقل قول:
ازی از سرورها این قابلیت بسته شده است که نمیگذارند فایل را توسط دستور وگت کسی دیگه بر روی سرور خود بکشد.
از شما ممنونم
سلام دوستان
منم این مشکل رو دارم
با این تفاوت که هر فایلی رو میخوام روی سرور خودم Wget کنم ( از سرور خودما ) یعنی از یه سرور دیگه از سرور خودم یه فایل wget کنم نمیشه ارور نات فاند میده در حالیکه فایل وجود داره و دانلودهم میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست
resilve رو هم چک کردم درسته