مشکل هتزنر با ایرانی ها - نمایندگی هتزنر
با سلام
جهت دریافت نمایندگی از دیتاسنتر هتزر آلمان با پشتیبانی این دیتا سنتر تماسی گرفته شد.
همچنین پیرو تیکت های زده شده در سایت وب هاستینگ تالک در رابطه با مشکل هتزر با ایرانی ها سوالی شد که جوابی که دادن رو نیاز دونستم تو سایت قرار بدم
کد:
2) We don't have any restrictions for clients from Iran, you are free to get any
server from us and resell it. However, cPanel is developed by an American company
and they have restrictions so cPanel will not be possible to order.
همچنین درخواستی مبنی بر فعالیت به عنون نمایند این دیتا سنتر در ایران ارسال گردید که در پاسخ گفتن اگرچه هیچ گزینه ویژه ای برای اشخاص و یا شرکت های نمایندگی در نظر گرفته نشده است ولی مشکلی هم از نظر فعالیت نیست. لذا با توجه به امکان پرداخت معتبر از خارج از ایران وجود دارد تصمیم گرفتیم که در این زمینه فعالیت خودمون رو شروع کنیم.
لذا دوستانی که تمایل به همکاری دارند میتونن درخواست های خودشون رو ارسال کنن. خدماتی هم که ارائه میشه فروش سرویس های هتزر به نرخ روز یورو بدون هیچ هزینه اضافی ( حواله یا ... ) میباشد.
پاسخ : مشکل هتزنر با ایرانی ها - نمایندگی هتزنر
خرید از هزتنر یعنی ریسک یعنی از دست دادن اعتبار اصلا به این دیتاسنتر نمیشه اعتماد کرد
پس این همه مشکل بابت چی بوده ؟؟؟ اسم این دیتا سنتر خیلی بد شد :65: با این مشکلاتی که برخی خا پیش اوردن abuse های الکی و...
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمت دوستان عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که با هتزنر کار میکنم و هیچ گونه مشکلی وجود نداشتم تا بحال.
Hetzner یک دیتا سنتر فوق العاده منظم و قانون مند هست که به هیچ وجه خدماتی که ارایه میدن رو نمیشه زیر سوال برد. مشکل از ما ایرانی هاست که به
بی قانونی و آزادیه رفتار عادت کردیم نه هتزنر.
در مورد Abuse هم عرض کنم که قانون Abuse در این دیتا سنتر از سال تاسیس تا بحال فرقی نکرده و این مشکل از عدم توانمندی بعضی اشخاصی هست که مدریت سرور از این دیتا سنتر رو دارند.
ایام به کام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsiaplus
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمت دوستان عرض کنم که بنده حدود چند سالی هست که با هتزنر کار میکنم و هیچ گونه مشکلی وجود نداشتم تا بحال.
Hetzner یک دیتا سنتر فوق العاده منظم و قانون مند هست که به هیچ وجه خدماتی که ارایه میدن رو نمیشه زیر سوال برد. مشکل از ما ایرانی هاست که به
بی قانونی و آزادیه رفتار عادت کردیم نه هتزنر.
در مورد Abuse هم عرض کنم که قانون Abuse در این دیتا سنتر از سال تاسیس تا بحال فرقی نکرده و این مشکل از عدم توانمندی بعضی اشخاصی هست که مدریت سرور از این دیتا سنتر رو دارند.
ایام به کام.
250 درصد تایید
همه پورت ها رو باز میزارید تحویل مشتری میدید انتظار دارید مشکلی پیش نیاد
مدیریت داشته باشید روی پورت هاتون همین
نقل قول:
از انصاف نگذریم کمی تغییر کرده و خیلی بی رحمانه شده اما اگر روی پورت ها مدیریت بشه مشکلی نداره. اما در کل این دیتاسنتر فعلا فقط برای هاستینگ و یا سرورهای نیمه اختصاصی مناسب هست و لاغیر. (محدودیت ای پی)
من خودم پنلی که تو سایت هتزر دارم مربوط میشه به ۵ سال پیش و ۵ ساله ازشون خدمات میگیرم مشکلی نبوده تا الان.
یکسری قصد سو استفاده داشتند و نتونستند و باعث شدن عده ای دیگر دچار مشکل بشند و برای اینکه مشتری رو از سر خود باز کنند مشکلات رو گردن هتزنر انداختند. برای همین هست که اسم این دیتاسنتر رو بد کردند.
هیچ دیتاسنتری هنوز نتونسته سرویس هایی در حد قیمت های هتزنر و در اون ارائه بده.
دیتاسنتر هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی بودن شما نداره و اتفاقا از نظر ساپورت بسیار عالی هستند.
ما هم چند ساله روی هتزنر هستیم تابحال هیچ مشکلی نداشتیم با مشخصات واقعی ایرانی هم پنل داریم
این دیتاسنتر رو اونایی که بلد نیستند پورت مدیریت کنند بد نام کردند
هنوز هترنز جزء عالی ترین ها و ارزان ترین های اروپاست