سلام
خسته نباشید
من میخام وی پی اس های روی سرور رو که با وی ام ویر ساختم رو مانیتور کنم
مثلا :
ترافیک یا همون پهنای باند مصرفیشون
مقدار مصرف منابع
و ...
لطفا دوستان راهنمایی کنید خیلی نیاز فوری دارم
سلام
خسته نباشید
من میخام وی پی اس های روی سرور رو که با وی ام ویر ساختم رو مانیتور کنم
مثلا :
ترافیک یا همون پهنای باند مصرفیشون
مقدار مصرف منابع
و ...
لطفا دوستان راهنمایی کنید خیلی نیاز فوری دارم
یه وی سنتر نصب میکند هم کلی کار باش میشه انجام داد از جمله همین مواردیک ه گفتید مصرف منابع پورت و دیگر موارد
لینک دارید بدید دانلود کنم بعد نصب کنم؟
از کدوم قسمتش؟
دست شما درد نکنه اینو حالا چطوری نصب کنم؟نقل قول:
vCenter 5.1 دانلود
مثل وی پی اس نصب میشه؟
لطفا یه توضیحی بدید - تشکر
سلام از solarwinds vm monitor استفاده کنید نیاز به هیچ تنظیماتی هم نداره حتی SNMP
کسی انگار بلد نیست | هر کسی میاد یه جواب سربالا میده و خدانگدار عزیزان اگه حوصله جواب دادن ندارن همین دوکلمه رو هم نگن چون به درد کسی نمیخوره و فقط اسپم حساب میشه
سوالی که میشد تو یه ریپلای جواب داد همینطور داره با جوابای نیمه کاره کش پیدا میکنه .
دوستان اگه میخان امتیاز جمع کنن این راه به درد نمیخوره
تو این انجمن فقط آگونیس خیلی عالی جواب مشکلات رو میده و بهتره منتظر حضور گرم ایشون باشیم
منتظریم آگونیس جان
موفق باشید
این جواب رو میدم چون شما زیاده روی کردید
یک زمانی که علم چیزی رو ندارید بهتره دنبالش نرید
زمانی که دوست دارید یادبگیرید خودتون دنبالش برید نه اینکه به صورت کاملا طلبکارانه از دیگران بخوایدش
مثال شما توی زندگی عادی میدونید چیه ؟ شما مثل یه مسافر بچه زرنگ میمونی که میره جلوی یه ماشین رو میگیره میگه ببخشید فلان جا میخوام برم از کدوم طرف برم ؟ آدرس رو که گرفتی سوار ماشین میشی میگی شما که مسیرت میخوره منم برسون کرایه هم نمیدی وقتی یاد گرفتی و یا به مسیرت رسیدی حس زرنگی بهت دست میده و توی جاهای دیگه هم میای همین کارو میکنی
این خیابونی هم که توش پا گذاشتید یه مسیره نیست 100 تا مسیر دیگه هم داره هرکس توی یه مسیر وارده یکی با وی سنتر یکی با ناجیوس یکی با سولار ویندز
شما مسیر رو انتخاب میکنی میری دنبالش و علمش رو کسب میکنی
والسلام