مشکل در اینترنت vps های هتزنر
سلام دوستان ، من یک سرور هتزنر خریدم ، برای vps ها مشکل دارم ، آی پی هاش اومده ، توی کانفیگش چجوری اینترنت رو به vps برسونم !!
پاسخ : مشکل در اینترنت vps های هتزنر
دیتا سنتر هتزنر حتما باید روتر ساخته بشه که بتونین نت به وی پی اس هاتون برسونین
ممنون دوستان
روتر رو با میکروتیک اوکی کردم ، ولی پینگ نداره !!! :(
با سلام
دوست عزیز توی قسمت تنظیمات کارت شبکه رو حالت دستی قرار بدید و مک هارو به صورت دستی وارد کنید برای هر Ip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
دوست عزیز توی قسمت تنظیمات کارت شبکه رو حالت دستی قرار بدید و مک هارو به صورت دستی وارد کنید برای هر Ip
روتر اوکی شد ، منظورتون اینه برای vps ها این کار رو بکنم ؟ برای همه از اون مک اصلی که دیتا سنتر داده استفاده کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirzibaee2
روتر اوکی شد ، منظورتون اینه برای vps ها این کار رو بکنم ؟ برای همه از اون مک اصلی که دیتا سنتر داده استفاده کنم ؟
توی دیتاسنتر Hetzner برای هر Ipیه MAC وجود داره اونو به صورت دستی وارد کنید مشکل حل خواهد شد . نیازی هم به روتر نیست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
توی دیتاسنتر Hetzner برای هر Ipیه MAC وجود داره اونو به صورت دستی وارد کنید مشکل حل خواهد شد . نیازی هم به روتر نیست
موفق باشید
مرسی از راهنماییتون ، ولی توی پنل فقط جلوی یک آیپی ریست مک زده ! بقیه مک ها رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirzibaee2
مرسی از راهنماییتون ، ولی توی پنل فقط جلوی یک آیپی ریست مک زده ! بقیه مک ها رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
توی عکس زیر براتون با فلش قرمز مشخص کردم
غیر از ip اصلی که مال مجازی ساز هستش روش کلیک اگه بکنید mac رو بهتون میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
موفق باشید
[-(
برای راه اندازی یک ساب نت حتما به روتر نیاز دارند
چون هتزنر فقط برای آی پی های تکی مک آدرس میده نه برای Subnet