پاسخ : سرور اختصاصی از او وی اچ
هادی قنبری (آی آر سرور) و اکبری (هاست آی تی) پیشنهاد میشه
یورو روی 4400 هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majam
از هادی قنبری بگیر
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
هادی قنبری (آی آر سرور) و اکبری (هاست آی تی) پیشنهاد میشه
یورو روی 4400 هست
ممنون مهرشاد جان
در خدمتیم...
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید...
01715521602-5521603
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
در خدمتیم...
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید...
01715521602-5521603
تایید میشن. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
تایید میشن. :)
بله توی کلاه برداری تایید میشن .... پنل که بهتون نمیدن هیچ کاری هم براتون نمی کنن این جوان سرور .... همانطور که گفتم توی کلاه برداری تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downp30
بله توی کلاه برداری تایید میشن .... پنل که بهتون نمیدن هیچ کاری هم براتون نمی کنن این جوان سرور .... همانطور که گفتم توی کلاه برداری تایید میشن
:| ******************************* دوست عزیز . اگر ایشون کلاه برداری کردند برید تاپیک بزنید مدارک رو کنید .
ما که خیلی راضی هستیم ازشون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
:| مرد درست و حسابی با دهنش حرف میزنه دوست عزیز . اگر ایشون کلاه برداری کردند برید تاپیک بزنید مدارک رو کنید .
ما که خیلی راضی هستیم ازشون .
زمانی که بیان و اکانت شما رو پاک کنن مدارکی هم باقی می مونه؟؟؟؟؟!!! شما اول برید ادبتون رو تقویت کنید بعد پست بدید لطفا .... بنده نظر و اتفاقی که برایم رخ داد رو گفتم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downp30
مرد حساب ! این آقا رو من خودم 4 سال هستش که میشناسم . ازشون سرویس ندارم ولی به کارشون ایمان دارم واقعا ! قبل از خرید هم شرایط رو ذکر می کنند . جای شک و شبهه ای هم باقی نمیمونه توی کارشون ! این حرفا به آقای مسعودی نمی چسبه