اگه از همکاران کسی تو دیتا سنتر xlhost ُاز سرور های discount-rack سرور داره و این ماه یا ماه اینده قصد کنسل کردن داره با پرداخت مبلغی توافقی که حاضر به ترنسفر کامل به پنل منو داره خریدارم .
:113:
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه از همکاران کسی تو دیتا سنتر xlhost ُاز سرور های discount-rack سرور داره و این ماه یا ماه اینده قصد کنسل کردن داره با پرداخت مبلغی توافقی که حاضر به ترنسفر کامل به پنل منو داره خریدارم .
:113:
چرا مستقیم خودتون خرید نمیکنید؟
هزینه ستاپ که نداره
با توجه به کیفیت بسیار بالا
بعید میدونم کسی بواد سرور این دیتاسنتر رو کنسل کنه
چون ابن مدل سرور ها که ماه های قبل سفارش داده شده رو می تونم به قیمت دلار 1226 تومن پرداخت کنم ولی سرور که جدید سفارش بدم و بصورت مسقیم قیمت خیلی بالا تر در میاد ."دلیل اصلی $ هست "
بیشتر دوستانی که سالهات با این دیتا سنتر کار می کنن از جریان اصلی خبر دارن .
سعید خرازی کارش درسته:">
سلام والا من یک ماهه از این دیتاسنتر سرور میگیرم
و ماه پیش هر دلار رو 2100 دادیم این ماه از دوستان که جدید سرور گرفتن 2800 شنیدم
با این حرف شما باید این ماه هم از ما 2100 بگیرند؟
خوب دقیقا موضوع همینه سرور های که تقریبا تو یکی دو ماه قبل سفارش دادن 2000 به بالا بوده
ولی سرور که 6 ماه پیش سفارش دادن که خودم الان 11 سرور همین جوری دارم 1226 پرداخت می کنم .
متوجه نمیشم شما این چظوری و از کجا این دلار رو میارید و پرداخت میکنید با این قیمت یعنی دیتاسنتر اینجوری باهاتون کنار میاد ؟!
پرداخت رو با 40 دلار مثلا انجام میدید ؟! اینجوری هم که دیتاسنتر پول برقشم در نمیاره ؟!
پس من این ماه هم باید با دلار 2100 واریز کنم؟نقل قول:
خوب دقیقا موضوع همینه سرور های که تقریبا تو یکی دو ماه قبل سفارش دادن 2000 به بالا بوده
ولی سرور که 6 ماه پیش سفارش دادن که خودم الان 11 سرور همین جوری دارم 1226 پرداخت می کنم .
عالیه من خودمو واسه دلار 2800 آماده کرده بودم
والا مدیرش ایرانیه و بسیار بسیار بسیار فرد شریفی هست
در ضمن کیفیتشون بسیار بالاست یعنی واقعا هتزنر کنار سرورهای xlhost هیچه
مبلغ توافقی را پ.خ کنید
ممنون
ترسفر سرور مشمول ثبت order جدید میشه
و ثبت سفارش برابر هست با پرداخت دلار به نرخ روز.
:)
دلار 1226 تومن ؟!!!!!!!!!!!