از کجا سرور اختصاصی بگیرم برای هاستینگ؟
سلان
میخوام با یکی یه سرور بگیریم.یه 400 500 تا سایت داریم...حالا نمیدونم از کجا بگیریم...
xlhost رو قطعا میش اولین گزین دوسنت ولی گرون هست . هتزنر هم که داره بازی در میاره گیر میده...میخواستم بگرسم هر کسی هر سروری از هر دستاسنتری گرفته و راضی بوده همین الان تو تاپیک بگه و نظرشو در موردش بدونه...
یه سرور میخوام با آپتایم خوب...کاش خوب باشه . قیمت هم حدود 40-70 دلار در بیاد...
پاسخ : از کجا سرور اختصاصی بگیرم برای هاستینگ؟
درود
www.melbourne.co.uk
در مدت 4 سال که باهاشون بودیم خیلی عالی بوده فقط گرون هست دیگه(به پوند هست)
به نظر من با xlhost کار کنید اگه به شما افر بدن خیلی خوب هست که آپ تایم بودن سایت های شما را تضمین میکنه
من که هم از پشتیبانی و هم از سرور هاش رضی هستم
من با ovh , kimsufi , synaptica va tebyan کار کردم اگه خواستی میتوان مشاوره بدهم
گفت و گوی زنده در سایتمون و همچنین ادرس یاهو در امضا موجود است
از synaptica تهیه کنید . کیفیت بالا ، پشتیبانی فارسی ، هزینه مناسب ، پورت قوی و ....
کیفیت مهم تره با قیمت؟
اگر کیفیت مهمه softlayer
اگر قیمت synaptica
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bidari
سلان
میخوام با یکی یه سرور بگیریم.یه 400 500 تا سایت داریم...حالا نمیدونم از کجا بگیریم...
xlhost رو قطعا میش اولین گزین دوسنت ولی گرون هست . هتزنر هم که داره بازی در میاره گیر میده...میخواستم بگرسم هر کسی هر سروری از هر دستاسنتری گرفته و راضی بوده همین الان تو تاپیک بگه و نظرشو در موردش بدونه...
یه سرور میخوام با آپتایم خوب...کاش خوب باشه . قیمت هم حدود 40-70 دلار در بیاد...
با این بودجه فقط می مونه هتزنر که فقط بدرد هاست economic میخوره و اصلا به درد ارائه سرویس های با کیفیت نمی خوره! برای کیفیت باید هزینه کنید! Redstation رو هم مد نظر قرار بدین سرورهای قدرتمندی داره و می تونید از آلماهاست بگیرید
redstation با این هزینه پوند فکر کنم باید خیلی بیشتر هزینه کرد تا بشه سرور و کیفیت گرفت ولی الان به یوزر dreamdata پیام دادم افر های که از xlhost میدنخیلی خوب هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gitiserver
کیفیت مهم تره با قیمت؟
اگر کیفیت مهمه softlayer
اگر قیمت synaptica
شما خودتان سرویسی از این دو دیتاسنتر که نام بردید در حال استفاده دارید؟
دلیل برتری softlayer از نظر کیفیت نسبت به synaptica چیست؟؟؟؟ امکان پذیر توضیح ارائه بفرمائید تا بنده نیز اطلاعات خود را تکمیل کنم؟