نرم افزار اکانتینگ و یا مانیتورینگ دیتا سنترها؟؟؟
با سلام
می خواستم بدونم دیتاسنترها برای کسانی که vps و یا سرور با پهنای باند اجاره کرده اند سرویس مانیتور مقدار پهنای باند مصرفی سرور شون را هم دراختیار میزارن ؟؟؟؟
از چه نرم افزاری استفاده می کنند ؟؟
من دنبال یه راهکار برای مانیتور پهنای باند مصرفی سرورهای یوزرهام میگردم که یوزر فقط بتونه سرور خودرا مانیتور کنه ؟؟
آِیا دیتا سنتر ها این سرویس را ارایه می کنند؟؟
پاسخ : نرم افزار اکانتینگ و یا مانیتورینگ دیتا سنترها؟؟؟
معمولا دیتا سنتر ها از نرم افزارهای پیشرفته مانیتورینگ مثل Orion استفاده میکنند که ترافیک های غیر پروتکل رایج رو نیز بتونن مانیتور کنن و گزارش دهی و آلرت های بهتری داره .
این نرم افزار واقعا کار کردن و تنظیم اولیه اش خیلی سخته . اما پس از تنظیمات کافی شاید یکی از بهترین نرم افزار های مانیتورینگ باشه .
شما برای مانیتورینگ سرورهای مجازی میتونید از نرم افزار هایی مثل cacti با ایجاد دسترسی مجزا برای کاربرانتون ( یوزرپسورد جدا ) به گراف های خودشون فقط دسترسی بدید .
من سولار رونصب کردم وداره تو شبکه کار میکنه
پس cacti قابلیت ایجاد یوزر بادسترسی محدود به سرور و گراف خودشو داره ?
گرافش روزانه هست و یا ماهانه .. هم بهش میده مثلا مقدار استفاده از پهنای باند سرورش در طول مدت اجاره ؟؟
نرم افزار اکانتینگ چی استفاده می کنند ؟؟
بله . کاکتی امکان تعریف کاربر و دسترسی به قسمت های مختلف برای اون کاربر رو داره
گراف هم آن تایم هست + گراف ساعتی / روزانه / ماهانه / سالیانه میده .
اکانتینگ هم که اکثرا پارس پویش ibsng استفاده میکنن .
هر DataCenter بسته به نوع توپولوزی شبکه خودش نرم افزارهای متفاوتی دارند.
ولی از نرم افزارهای رایگانی که می توان نام برد که میشه استفاده کرد به طوری که انتظار شما از مانیتورینگ را پوشش دهد می توان از catci , Nagios نام برد.
با تشکر
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
هر DataCenter بسته به نوع توپولوزی شبکه خودش نرم افزارهای متفاوتی دارند.
ولی از نرم افزارهای رایگانی که می توان نام برد که میشه استفاده کرد به طوری که انتظار شما از مانیتورینگ را پوشش دهد می توان از catci , Nagios نام برد.
با تشکر
nagios رایگانه ؟؟ اینترفیش هم رایگانه ؟؟ میشه یه لینک دانلود بااینترفیس معرفی کنیید