پاسخ : درخواست کولو یک سرور amd
برای کولو این سرور در دیتاسنتر های نام برده به نظر بنده توجیح اقتصادی نداره . اگر همین سیستم رو شما در ایران کولو کنید بیشتر میتونید درآمد کسب کنید
نقل قول:
برای کولو این سرور در دیتاسنتر های نام برده به نظر بنده توجیح اقتصادی نداره . اگر همین سیستم رو شما در ایران کولو کنید بیشتر میتونید درآمد کسب کنید
ممنون از راهنمایی که داشتن
خوب من الان همین سرور رو در دیتاسنتر افرانت قرار بدم باید هزینه های زیر رو بدم ماهیانه
1-3 Unit Rack Space
300GB Traffic/Month
5AMP,220 V,Single Phase
1Routable IP
1 Ethernet cross connection
1 Person Access
. |
3,000,000 Rls. |
هزینه
پرداختی
ماهیانه |
1,000,000 Rls. |
هزینه
راه اندازی |
400 هزارتومان هزینه اولیه
هزینه ماهیانه :300هزارتومان
حد اقل تعداد ای پی هم بگیرم 5ای پی :25 هزارتومان هزینه ای پی ها میشه
یک vmware Exsi هم نصب کنم
سرور بفروشم سرور مجازی ایران
حالا به نظرتون در دراز مدت به صرفه هست؟
ارسال این سرور برای کولو به دیتاسنترهای خارجی هم مفهومی نداره. هزینه ارسال و گمرک و خواب سرور و استهلاک و صدمه های وارده از قیمت خود سرور ممکن هست بیشتر بشه.
در دیتاسنترهایی که نام بردید به صرفه نیست. بدلیل اینکه شما اگر یک سرور خودتون اونجا اجاره کنید براتون ارزونتر میفته
در مورد سرور ایران اگر اشتباه نکنم افرانت سرور tower قبول نمیکنه و فقط رک مونت قبول میکنند. که مشخصات حال حاضر شما اگر اشتباه نکنم نیاز به سرور 4یونیت دارید.صرفا کولو همیشه به صرفه نیست.باید هزینه هایی که براتون در بر داره رو در نظر بگیرید . گاها اجاره سرور از کولو به صرفه تر درمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
ممنون از راهنمایی که داشتن
خوب من الان همین سرور رو در دیتاسنتر افرانت قرار بدم باید هزینه های زیر رو بدم ماهیانه
1-3 unit rack space
300gb traffic/month
5amp,220 v,single phase
1routable ip
1 ethernet cross connection
1 person access
. |
3,000,000 rls. |
هزینه
پرداختی
ماهیانه |
1,000,000 rls. |
هزینه
راه اندازی |
400 هزارتومان هزینه اولیه
هزینه ماهیانه :300هزارتومان
حد اقل تعداد ای پی هم بگیرم 5ای پی :25 هزارتومان هزینه ای پی ها میشه
یک vmware exsi هم نصب کنم
سرور بفروشم سرور مجازی ایران
حالا به نظرتون در دراز مدت به صرفه هست؟
سلام
بهتره پیش دوستانی کلو کنید که در این دیتاسنتر الان کلو دارند تا براتون ارزانتر تمام شود.
فکر نکنم چنین کیسی قبول کنند تا زمانی که ما بودیم که قبول نمیکردند.
الان هم تبیان هستیم که بهتره از نظر ما ولی میگم بازم چنین کیسی قبول نمیکنند.
بهتره سرورهای 1 u تهیه کنید تا هم راحت باشید هم کیفیت بهتر باشه هم خرج کلو کمتر باشه سرویس شما 4 یونیت حساب میشه در حال حاظر و اجاره آن در ماه زیاد میشه و اصلا هم ارزش نداره جاش بهتره یک سرور اجاره کنید.
تبلیغ نباشه ولی ما سرور چند برابر بهتر از این اجاره 300 میدیم یا مثلا بقیه همکاران سرور در همین حد یا بهتر از این را ماهانه حدود 200 اجاره میدن (فکر کنم سیستم نیک بود اسمش در انجمن یادم نیست بهتره درخواست بزنید در بخش فروش)
کلا اینگونه سرمایه گذاری نکنید یا سرور خوب تهیه کنید یا اجاره کنید. (این نظر بنده هست)
ارادتمند سجادیه
یا حق
نقل قول:
سلام
بهتره پیش دوستانی کلو کنید که در این دیتاسنتر الان کلو دارند تا براتون ارزانتر تمام شود.
فکر نکنم چنین کیسی قبول کنند تا زمانی که ما بودیم که قبول نمیکردند.
الان هم تبیان هستیم که بهتره از نظر ما ولی میگم بازم چنین کیسی قبول نمیکنند.
بهتره سرورهای 1 u تهیه کنید تا هم راحت باشید هم کیفیت بهتر باشه هم خرج کلو کمتر باشه سرویس شما 4 یونیت حساب میشه در حال حاظر و اجاره آن در ماه زیاد میشه و اصلا هم ارزش نداره جاش بهتره یک سرور اجاره کنید.
تبلیغ نباشه ولی ما سرور چند برابر بهتر از این اجاره 300 میدیم یا مثلا بقیه همکاران سرور در همین حد یا بهتر از این را ماهانه حدود 200 اجاره میدن (فکر کنم سیستم نیک بود اسمش در انجمن یادم نیست بهتره درخواست بزنید در بخش فروش)
کلا اینگونه سرمایه گذاری نکنید یا سرور خوب تهیه کنید یا اجاره کنید. (این نظر بنده هست)
ارادتمند سجادیه
یا حق
ممنون از راهنمایی مفیدتون و دوستان گرامی
بله توجیح اقتصادی نداره
خوب الان من بخوام یک سرور رکمونت تو این وضعیت اقتصادی تهیه کنم چقدر میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ارسال این سرور برای کولو به دیتاسنترهای خارجی هم مفهومی نداره. هزینه ارسال و گمرک و خواب سرور و استهلاک و صدمه های وارده از قیمت خود سرور ممکن هست بیشتر بشه.
دقیقا
اگه می خواهید کلو به صورت حرفه ای کنید، با ما تماس بگیرید تا مشاوره رایگان بدهیم. (پ.خ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
ممنون از راهنمایی مفیدتون و دوستان گرامی
بله توجیح اقتصادی نداره
خوب الان من بخوام یک سرور رکمونت تو این وضعیت اقتصادی تهیه کنم چقدر میشه؟
بستگی به مشخصات سرور داره.
نقل قول:
بستگی به مشخصات سرور داره.
اطلاعات تماس پیغام خصوصی بدهید