-
مشکل با winrar
سلام دوستان
چند صباحی است که وقتی می خواهم بعضی از فایل های قبلیمو یا اون هایی که دانلود میکنم از طریق گزینه extract here از حالت فشرده در بیارم خطا میده که archive not found ولی اگر همون فایل rar را باز کنم و دراگ کنم به به هارد فایل از حالت فشرده در میاد!!!!!!! میشه بفرمایید چرا اینجوری میشه؟
-
پاسخ : مشکل با winrar
نرم افزار رو مجددا نصب کردین ؟ شاید مشکلش برطرف بشه ! چون حجم زیادی نداره بجای اینکه خودتون و وقتتون رو هدر ندین بهتره که اینکارو بکنین ! اگر مشکلتون برطرف نشد احتمالا توی رجیستری مشکلاتی داره که ایندفعه بهتره سراغ نرم افزار دیگری مثل ۷زیپ و یا وین زیپ برین !
-
این اشکال اگه با نصب دوباره حل نشد اشکال از آنتی ویروس هست.
-
لطفا در صورتیکه مشکلتون برطرف شد از همینجا اعلام کنید که هم تاپیک بی مورد باز نشه و هم دوستان نهایت استفاده رو برده باشن ! برای خود من جالبه که بدونم :)
-
انتی ویروس ندارم. دویاره هم نصب کردم. اما هنوز پا برجاست. فقط هم در بعضی موارد اینکار رو می کنه!!!
-
میشه بگین چه فایلیاییو می خواین زیپ کنید این خطا رو میده ؟ با زیپ یا Rar کردن مشکل داره ؟
-
نمی خوام rar کنم. می خواهم از rar در بیارم اررو میده.نوع فایل هم فرق نمی کنه هر چی باشه
-
وقتی نصب کردید روی پشتیبانی از فایل های .rar علامت زدید؟
-
یه یوزر جدید توی ویندوزتون بسازین ! با اون لاگین شید و توی اون امتحان کنین ببینید همچنان این مشکل پا برجاست یا نه ؟