قبل از تبلیغ خودتان لطفا نیاز ما را بخوانید
سلام بر همه
من قبلا یه تاپیک زدم راجع به درخواست یه هاست .منتها همه فقط فوری لینک تبلیغاتیشون رو فرستادند بدون اینکه اصلا متن ارسالی من رو مبنی بر نوع هاست مورد نیاز بخونند.استدعا دارم برای اینکه خودتون و خودم رو به زحمت نندازید اول این خط پایین رو بخونید:
هاست لینوکس اشتراکی 5 گیک سالیانه با کنترل پنل دایرکت ادمین و حتما حتما حتما پی اچ پی نسخه 5.3 به بالا
حالا بسم الله
پاسخ : قبل از تبلیغ خودتان لطفا نیاز ما را بخوانید
اینجا 15 گیگ سالانه میده 45 تومن direct admin هست و نسخه php روش نمیدونم یه زنگ بزن بهت میگن و کیفیت کاریشون حرف نداره
netafzar.com
هاست داخل ایران با پنل دایرکت ادمین اما نسخه پی اچ پی 5.2.17 اگر خواستید در خدمتیم.;)
پنل: دایرکت ادمین
دیتاسنتر: هتزنر آلمان
Php 5.2.17
پی اچ پی ۵.۳ فکر نکنم تو ایران گیرت بیاد !! ماکسیمم 5.2.17 :109:
در ضمن دوست گرامی. بعید می دانم حالا حالاها صاحبان سرور به فکر ارتقای نسخه پی اچ پی به ورژن 3 باشند .... یکی از دلایل آن هم پایداری کامل و تقریبا بی نقص نسخه 5.2.17 است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad.m3710
در ضمن دوست گرامی. بعید می دانم حالا حالاها صاحبان سرور به فکر ارتقای نسخه پی اچ پی به ورژن 3 باشند .... یکی از دلایل آن هم پایداری کامل و تقریبا بی نقص نسخه 5.2.17 است
همچین چیزی هم نیست ما از 5.3 استفاده می کنیم.
سلام.
دوست عزیز تمام امکانات مورد نظرتون رو داریم ;) 4 گیگابایت + یک گیگابایت هدیه برای شما سالیانه 60 هزار تومان (استفاده از هارد های ssd بر روی این سرور باعث افزایش کارایی و بازدهی چند برابری شده ;) )
میتونید از لینک زیر اقدام به خرید داشته باشید... یا با شماره تماس موجود در سایت تماس بگیرید.
Ariana Host - میزبانی وب
جهت خرید شما پلان 4 گیگ رو سفارش بدید براتون 5 میزنم ;)
موفق باشید
بله ما هم از 5.3 استفاده میکنم اما سیپنل
قصدم این بود که بگم 5.3 در ایران خیلی ها استفاده میکنن
یکی از سرورهای ما 5.3 نصب کردیم اگر خواستید تماس بگیری یا از سایت ما دیدن کنید البته کنترل پنل cpanel هست