پاسخ : درخواست ex5 یا ex4s
سلام
ex5 هزینه ستاپ نداره جدیدا برای دادن آیپی سخت گیری میکنه هتزنر قیمت های ما رو اگر خواستید چک کنید اگه مشکلی نداشتین بفرمایید با دی سی چک کنم سرورها رو از طریق واسطمون تو روسیه تهیه می کنیم
www.karbaran.com/cart.php?gid=24
سلام
دوست عزیز مهرشاد جان با 32تا ایپی میخان الان هم کسی با این وضعیت یورو نمی فروشه سرویشو مگر مشکل مالی باشه و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
سلام
ex5 هزینه ستاپ نداره جدیدا برای دادن آیپی سخت گیری میکنه هتزنر قیمت های ما رو اگر خواستید چک کنید اگه مشکلی نداشتین بفرمایید با دی سی چک کنم سرورها رو از طریق واسطمون تو روسیه تهیه می کنیم
www.karbaran.com/cart.php?gid=24
با آی پی بیشتر از 16 تا لازم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
با آی پی بیشتر از 16 تا لازم دارم
قیمت ما رو چک کنید اگه مشکلی ندارین به رابطمون بگم چک کنه با دی سی اونو سرور زیاد دارن با هتزنر شاید با اونا را بیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
سلام
دوست عزیز مهرشاد جان با 32تا ایپی میخان الان هم کسی با این وضعیت یورو نمی فروشه سرویشو مگر مشکل مالی باشه و ...
تایید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
قیمت ما رو چک کنید اگه مشکلی ندارین به رابطمون بگم چک کنه با دی سی اونو سرور زیاد دارن با هتزنر شاید با اونا را بیان
قیمت فرقی نداره فقط با آی پی بالا میخوام
از قدیمی هاش کنسلی ندارین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
اگر به شما دادند بگید ما هم 4تا ایکسی 10 میخایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
قیمت فرقی نداره فقط با آی پی بالا میخوام
از قدیمی هاش کنسلی ندارین ؟
الان با رابطمون چک کردن گفتن میتونیم بدیم اما سرور برای چه کاری میخواین؟ برای چی به این تعداد آیپی نیاز دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
الان با رابطمون چک کردن گفتن میتونیم بدیم اما سرور برای چه کاری میخواین؟ برای چی به این تعداد آیپی نیاز دارین؟
این رابط شما چه طوریه که می تونه آی پی بالا بگیره ؟
سرور vmware میخوام ! مشخص هست