هاستم قاطی داره لطفا یه استاد کمک کنه
سلام
مشکل اینجاست:
من یه هاست خریدم و هنگام خرید هم چون باید نام دومینتو بزنی, بنده یه نامی همینجوری یا به قول معروف عشقی زدم و هاست رو تحویل گرفتم.
وارد سی پنل شدم و دیدم نام همون دومینم که الکی زدم اون بالا درج شده.
حالا میخوام پاکش کنم و پاک نمیشه.
یعنی همجا اثارش هست.
ایا راهی واسه پاک کردنش هست؟
پاسخ : هاستم قاطی داره لطفا یه استاد کمک کنه
به پشتیبانی هاست بگید برای شما آن را تغییر بدهند به دامین مورد نظر شما
دوست عزیز میتونید از هاستینگی که ازش خاست گرفتن بگین دامین رو اطلاح کنه. یه روش دیگه هم اینه که کلا بیخیال اون بشین و دامینی که مد نظرتومن هست رو کنارش پارک کنید.با تشکر
به پشتیبانی گفتم,اونا هم گفتن بیام اینجا!
اصله مطلب اینه و تو پست اولی که زدم وقت توضیح کاملشو نداشتم:
من یه هاست خریدم و نام دومینی که از قبل داشتم هم زدم.
بعد نام سرور دومینم رو هم تنظیم کردم و اونم بعد چند ساعت متصل شد.
و بعد چند ساعت پشیمون شدم و دو باره نام سرور دومینمو به همون قبلیش تغییر دادم.
بعد چند ساعتی دومینم به هاست قبلیم متصل شد و من خیالم راحت شد که دیگه تو این هاست جدید هیچ دومینی ندارم.
ولی با اینکه دومینم تو یه هاست دیگه ای هست,بازم نام دومینمو مینویسه و هرکاری کردم پاک نشد.
خوب عیبی هم نداره اگه پاک نشه,من دوباره پشیمونم و میخوام نام دومینمو با همین جدیده ست کنم و از این میترسم که دومینم وصل نشه.
شما چه دامین رو به این هاست وصل کنی چه به هاست دیگه ای ، این هاست با همین دامین ساخته شد
فقط سرویس دهنده ی شما میتونه اصلاح کنه
نقل قول:
خوب عیبی هم نداره اگه پاک نشه,من دوباره پشیمونم و میخوام نام دومینمو با همین جدیده ست کنم و از این میترسم که دومینم وصل نشه.
اگه همچنان هاست شما پابرجا هست، وارد مدیریت دامنه خودتون بشید، دی ان اس رو به هاست جدید تغییر بدین
بین 4 تا 12 ساعت طول میکشه تا دامین به هاست جدید ست بشه و سایت شما روی هاست جدید بالا بیاد
شما هم توی هاست این دامینت رو "پارک دامین" کن