درخواست سرور تا قیمت 450 تومان
من سرور اختصاصی میخوام با هارد خیلی خیلی بالا پس لطفا هارد رو اولین فاکتور قرار بدین برای عرضه..اگه قیمت پایین تر هم بشه خوبه..چون من الان با هتزنر کار میکنم این اواخر کیفیتش خیلی افت کرده راهی وجود داره همین رو کیفیتش رو درست کنم؟؟اگه آره ممنون میشم کسی بهم سرور از هتزنر پیشنهاد بده خوذم الان x6 دارم فقط لطفا اطمینان بدین که بسته نمیشه سرور یه دفعه و کیفیت سرعت افت نکنه
پیشنهاد های دارای هارد بالاتر 4 ترا بدین لطفا
به همراه 4 تا 8 آیپی
سرعتش افت نکنه سرور مورد نظر
سی پی یو 4 هسته ای باشه
رم هم 8 تا 16 خوبه
پاسخ : درخواست سرور تا قیمت 450 تومان
رم 16 هارم 6 ترا هتزنر ماهی 49 یورو در میاد
من الان هتزنر x6 گفتم دارم ولی کیفیت ارتباط سرور خیلی کم شده نمیدونم شاید از طرف جایی باشه که ازشون سرویس داریم با اینکه ددیکیت دادن ولی پایین بالا میشه
با این مقدار هزینه با توجه به هزینه ارز فقط میتونید از هتزنر خرید کنید ولی الان هم تعدادی از همکاران با این دیتا سنتر مشکل دارند
علاوه بر اون میخوام مطمئن باشم به خاطر این تحریم ها یه دفعه سرور بسته نشه یا چیزی چون من نزدیک به 2 ترا فایل دارم علاوه بر اون سایت پر بازدیدی دارم که برام مهمه که تضمین وجود داشته باشه فردا روز اگه بسته شد کسی باشه که جوابگو باشه..اگر طرف citizen داشته باشه توی یکی از کشور های خارجی خیلی خوب میشه من دلار هم میتونم پرداخت کنم با ویزا کارت.
سلام.
X3350
8G ram
2X3TB hard disk
5 آی پی قابل استفاده رایگان
300 هزار تومان ( ویژه )
----------------------
پک 8 آی پی = 30 هزار تومن
از کجا ؟؟رم قابل ارتقا هست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام.
X3350
8G ram
2X3TB hard disk
5 آی پی قابل استفاده رایگان
300 هزار تومان ( ویژه )
----------------------
پک 8 آی پی = 30 هزار تومن
شدیدا تایید میشن!!! کیفیت سرور هاش عالیه!
از ایکس ال هاست . مشکل تحریم هم نیست.
بله رم رو میتونید 16 گیگ بزنیم
در خدمتتون هستیم : http://www.webhostingtalk.ir/f11/52200/
منتها این دو دیتاسنتر مال بنده نیست. کیفیت تا به الان خوب بوده. حال اینکه افت بکنه یا با کیفیت تر بشه به هزاران عامل بستگی داره.......