پاسخ : سرور مناسب هاست اشتراکی
از نظر من به ترتیب
cpu
ram
hdd متوسط
پهنا
به نظر بنده رم و پردازنده هر دو مهمه و در اولویت اولند یعنی باید همخونی داشته باشند.
بعد از اینها هارد سرور و در نهایت پهنای باند که به میزان استفاده از اطلاعات هارد بستگی داره.
سلام
نظر بنده !
1 - CPU
2- hdd
3 - raid controller
4 - ram
غولترین سخت افزار دنیا رو هارد آشغال هیچه ...
هارد ها که خوب شد، باز برای افزایش بازدهی raid بشه خوبه ... اگر هزینه هم مهمه می تونید raid 0 ببندید که زیاد گرون نشه ...
حالا دیگه رم اندازه سی پی یو قدرت داشته باشه ، می تونید کیفیتی که می خواید رو ببینید....
بقیه دوستان هم نظرشون رو بدند
پورت 1000Mbps مناسب هست یا 100Mbps
همه اینا بستگی به مصرف داره ولی وقتی پهنا زیاد باشه سی پی و یا رم جواب نده چه فایده اگر هاست اشترکی هست فکر کنم یه سرور ای 7 هم جواب بده !
تمام موارد مهم هست و باید با هم همخوانی داشته باشد.
ضعف در یکی از موارد فوق باعث افت کیفیت سرویس دهی می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
بقیه دوستان هم نظرشون رو بدند
پورت 1000Mbps مناسب هست یا 100Mbps
اگر هاست دانلود می خواید میزبانی کنید پرت 1 ولی اگر نه و هاست های سایتتون خیلی پر بازدید نیستند منظورم در حد الکسای زیر 20 - 30 هزار ... پرت 100 کافیه ! بیشتر زوم هزینه ای که می کنید روی سخت افزار باشه بهتره.
ولی خب 100 اش واقعا 100 باشه و حداقل 10 مگ بر ثانیه دانلود رو بده...
والا همشون مهمن اما درکل دیتاسنتر خودش یه جوری سرورو میبنده که نه سیخ بسوزه نه کباب در مورد پورت هم بگم خب معلومه یه گیگ بهتره اما بستگی داره اگه 1گیگ اشتراکی باشه نه خوب نیست اما اگه 1 اختصاصی باشه خیلیم خوبه اما در کل پورت برای هاست دانلود در اولویته نه برای هاست اشتراکی رم و سی پی یو برای هاست اشتراکی مهمن همچنین نوع هارد که البته مشتری کاری به اینا نداره و چشش فقط اون مقدار فضا رو میبینه کار نداره هاردش چه مدلیه اما در کل خودتون یه هارد خوب بگیرید معمولا هاردایی که روی سرور ها به صورت عادی هست مناسب هستند اما خب بسته به نوع کاربریتون می تونید اونا رو تغییر بدید من خودم تا حالا فقط با ساتا کار کردم و نمی تونم نظری در مورد بقیه هارد ها بدم اما بگم در کل کانفیگ هم در سرعت و نوع کیفیت خیلی تاثییر داره
موفق باشید
به نظر من اول رم
ولی تو انتخاب رم خیلی باید دقت کنید اگه برا هاستینگ میخاید رم بیشتز از 8 بگیرید پولتونو ریختید دور
چون سیستم عامل 32 بیتی که بیشتر از 4 کشش نداره 64 بیتیم میگن 12 ولی تجربه به من ثابت کرده 8