با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
سلام. دوستان عزیز باید منتظر سرور جدید باشید . به هیچ عنوان سفارش جدید پذیرفته نمی شود ! 6 عدد سرور کاملا پر هستند . سرور جدید تا 48 ساعت آینده تحویل می شود و دوستانی که هارد بالا احتیاج دارند از طریق پیغام خصوصی در تماس باشند پیشنهاد های مناسبی دارم.
با پیغام خصوصی در تماس باشید
پاسخ : با پیشنهاد این سرور مجازی میخوایم اینجارو بترکونیم ! :-)
یه 10 کیلو از درشت هاش رو واسمون جدا کن :d!
بار بعدی کی میرسه؟؟؟!
بچه ها جدیدا راهی واسه اورسل کردن هارد پیدا شده!!!!!!!!!؟ :)))))))
همیشه راه عبور از بحران ها گران کردن و گران فروشی نیست !
من روی اکثر سرویس هام هارد زیادی دارم ! مخصوصا روی Yesuphost و Xlhost و همینطور Redstation
یس آپ هاست رو 12 تا هارد 3 ترابایت ساتا دارم . روی Xlhost هارد های 3 ترابایتی استفاده می کنم که هر کدام حدودا 50 هزار تومان میشه هزینش ! و سروری که دارم 8 تا هارد رو ساپورت می کنه ! رد استیشن هم 12 تا 2 ترا هستش . دنبال اینم نیستم که بازار دیگر دوستان رو خراب کنم و اصلی منظقی هم نیست این طرز فکر . ولی امیدوارم واسه کسانی که دنبال حجم بالا هستند بتونم کمکی واقع باشم . شمام دوست داشتی چند کیلو درشت درشت براتون کنار بذارم :))
کلیه سفارش ها تحویل شده. دوستان 16 ترابایت فضای دیسک خالی بر روی سرور های انگلیس موجود است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
یه 10 کیلو از درشت هاش رو واسمون جدا کن :d!
بار بعدی کی میرسه؟؟؟!
بچه ها جدیدا راهی واسه اورسل کردن هارد پیدا شده!!!!!!!!!؟ :)))))))
اورسل روی هارد چیز جدیدی نیست از اول که وی ام و بود قابلیت شیر کردن هارد هم بود این بستگی به میزان اطلاعات شما داه
-------------
این دوستمون هم تایید میشن فک نمیکنم بخواد هاردو شیر کنه اونم تو همچین حجمی اصلا عقلانی نیست شیر کردن هارد ماله زمانیه که شما مطمئنی مشتریت هاردشو مصرف نمیکنه مثل مشتریای ... فروش ، ایشون که داره هارد میفروشه مطمئن باشید شیر نمیزنه چون 100% مشتریش میخواد از هارد استفاده کنه
موفق باشید
ممنون عزیزم ! آقا یک آفر داده بودند واسه هارد بنده 3 ماهه پرداخت کردم . 12 تا هارد 2 ترابایت علاوه بر 4 ترابایت هارد خود سرور گرفتم ! یک سری مشتری خاص داشتم. هزینه سرور با استفاده از اون مشتری های خاص درومده ! ولی الان با این حال این همه هارد خالی رو میشه به عنوان یک منبع درامدی دونست که هم مشتری راضی باشه و هم ما به هدفمون برسیم
یک پیشنهاد فوق العاده :
رم : 4 گیگابایت
400 گیگابایت فضای دیسک
ترافیک نا محدود
وی پی اس لینوکس + کانفیگ شده کامل + لایسنس دایرک ادمین
ماهانه »: 90 هزار تومان
دوست عزیز کاملا تایید میشن من ازشون سرویس خریدم کاملا راضی ام
امیدوارم بهتر هم بشه...
قیمت هاتون یکم بالا نیست دوست عزیز ؟