این کار خوبی نیست : افزایش قیمت سرویس های داخل
من از یه شرکت داخلی که از دیتاسنتر داخلی سرویس میگیره سرویس گرفتم الان قیمت رو افزایش داده بدون دلیل .
در صورتی که قیمت سرویس هایی که دیتاسنتر ارایه میده افزایش نیافته .
نکته مهم : پرداخت های داخلی به صورت ریال هست پس دلار رو به هیچ وجه نمیشه بهونه کرد .
نظر شما چیه ؟
پاسخ : این کار خوبی نیست : افزایش قیمت سرویس های داخل
تخم مرغ و شیر و ... هم گرون شده پس اونم خلاف قانون عمل کرده
هزینه های زندگی وقتی بره بالا روی همه چیز اثر میذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
من از یه شرکت داخلی که از دیتاسنتر داخلی سرویس میگیره سرویس گرفتم الان قیمت رو افزایش داده بدون دلیل .
در صورتی که قیمت سرویس هایی که دیتاسنتر ارایه میده افزایش نیافته .
نکته مهم : پرداخت های داخلی به صورت ریال هست پس دلار رو به هیچ وجه نمیشه بهونه کرد .
نظر شما چیه ؟
نظر بنده با این که شما قدیمی هستید ولی مخالف حرف شماست (در مورد نکته منظورمه)
ما با دیتاسنتر داخلی کار میکنیم اگر خواستید اینجا یا پیغام خصوصی اسم دیتاسنتر را بگید ...
(تبیان) : افزایش قیمت دارد ولی در سایت و سیستم فروش هنوز اعمال نکرده است و در قرار داد ها اعمال میکند و دلیل هم این هست که چون پهنای باند اینترانت و اینترنت از یک روتر در مخابرات رد میشود و پهنای ملی و جهانی جدا نیست و هزینه آن یک جور محاسبه میشه پس ارز هم تاثیر داره (هزینه قطعات سرورها و خرابی ها و تعویض آنها و ... همه ارز تاثیر دارد).
وقتی میشه گفت دیتاسنتر ایرانی ارز روش تاثیر نداره که کوچکترین قطعه سرور داخل کشور تولید بشه (بدون وارد کردن منابع خارج از کشور) و پهنای باند هم کاملا داخلی محاسبه بشه (اینترانت کامل)
ارادتمند سجادیه
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
نظر بنده با این که شما قدیمی هستید ولی مخالف حرف شماست (در مورد نکته منظورمه)
ما با دیتاسنتر داخلی کار میکنیم اگر خواستید اینجا یا پیغام خصوصی اسم دیتاسنتر را بگید ...
(تبیان) : افزایش قیمت دارد ولی در سایت و سیستم فروش هنوز اعمال نکرده است و در قرار داد ها اعمال میکند و دلیل هم این هست که چون پهنای باند اینترانت و اینترنت از یک روتر در مخابرات رد میشود و پهنای ملی و جهانی جدا نیست و هزینه آن یک جور محاسبه میشه پس ارز هم تاثیر داره (هزینه قطعات سرورها و خرابی ها و تعویض آنها و ... همه ارز تاثیر دارد).
وقتی میشه گفت دیتاسنتر ایرانی ارز روش تاثیر نداره که کوچکترین قطعه سرور داخل کشور تولید بشه (بدون وارد کردن منابع خارج از کشور) و پهنای باند هم کاملا داخلی محاسبه بشه (اینترانت کامل)
ارادتمند سجادیه
یا حق
دلیل خوبی هست ولی برای من تو پنلم تو دیتا سنتر که جدا دارم هزینه اضافی اعمال نشده .
در ضمن قطعات سرویس کولو هست و همه دارای گارانتی سازگار که فوری تعویض میکنه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
تخم مرغ و شیر و ... هم گرون شده پس اونم خلاف قانون عمل کرده
هزینه های زندگی وقتی بره بالا روی همه چیز اثر میذاره
دلیل زیاد منطقی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
دلیل خوبی هست ولی برای من تو پنلم تو دیتا سنتر که جدا دارم هزینه اضافی اعمال نشده .
در ضمن قطعات سرویس کولو هست و همه دارای گارانتی سازگار که فوری تعویض میکنه هست
در مورد کلو من فقط هزینه پورت و اینترنت را دلیل میدونم چون کلو کلا به دیتاسنتر ربط نداره
من که دو تا دلیل آوردم منظورم اجاره سرور از دیتاسنتر بود.
پس مشکل شما همان میشه افزایش هزینه پورت.
(البته بازم هزینه بستگی به دیتاسنتر داره مثلا دولتی باشه یا ... وارد صحبتش نمیشم زیاد)
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
در مورد کلو من فقط هزینه پورت و اینترنت را دلیل میدونم چون کلو کلا به دیتاسنتر ربط نداره
من که دو تا دلیل آوردم منظورم اجاره سرور از دیتاسنتر بود.
پس مشکل شما همان میشه افزایش هزینه پورت.
(البته بازم هزینه بستگی به دیتاسنتر داره مثلا دولتی باشه یا ... وارد صحبتش نمیشم زیاد)
یا حق
ممنون بابت توضیحات مفیدت .
دیتاسنتر هزینه های نگهداری هم داره که سرسام آور هست. شما فقط هزینه پهنای باند رو لحاظ میکنید.
تهویه و قطعات توزیع برق و شبکه هم هزینه دارند. کابلی که استفاده میشه هزینه داره.
از قطعات دیتاسنتری بعید میدونم بجز مصالح ساختمانی ایران قلم دیگری رو تولید کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
دیتاسنتر هزینه های نگهداری هم داره که سرسام آور هست. شما فقط هزینه پهنای باند رو لحاظ میکنید.
تهویه و قطعات توزیع برق و شبکه هم هزینه دارند. کابلی که استفاده میشه هزینه داره.
از قطعات دیتاسنتری بعید میدونم بجز مصالح ساختمانی ایران قلم دیگری رو تولید کنه.
دوست عزیز پس چرا دیتاسنتر های خارجی قیمت ثابتی دارند با دلار هم کار ندارم قیمت اونا ثابت هست برای سرویس حتی دلار ما گرون هم شه باز قیمت اونا ثابته .
آیا قیمت ها فرق میکنه ؟
چون نوسان ارزهای خارجی خیلی نیست. مثلا کانادا و آمریکا بعلاوه/منهای 5 درصد در سال نوسان دارند که قابل صرف نظر هست.
هر کشوری داخل کشور خودش باید از ارز همون کشور استفاده کنه و برای فروش به کشورهای دیگه از ارز مورد قبول بین المللی که طبیعتا یورو، دلار و پوند هست.
ما برای مشترکین ساکن کانادا از دلار کانادا و برای مشترکین بین المللی از دلار آمریکا استفاده میکنیم و چون نوسان خیلی خفیف هست و اقتصاد هر دو کشور ثبات داره قیمت های کانادا و بین المللیمون یکی هست.