پاسخ : سرور برا اپلود سنتر
سلام
اگر قصد این رو دارید که مثل بقیه آپلود سنتر ها یه اسکریپت پر از باگ نصب کنید یه هاست ماهی 1000 تومنی بخرید و بندازید روش بعد یه مدت "چیزتر" می شید و کلاً بیخیال !
اگر می خواید کارتون حرفه ای باشه اول از همه باید به این کلمه ایمان داشته باشید » هیچ چیز غیر ممکن نیست !
فقط باید هزینه کنید برای کد نویسی و بدید دست کار بلد
با تشکر
mr2od
چرا چیز تر ؟مگه میخام کار خلاف بکنم؟
حالا شما اموزش اینکارو بگید اگه بلدید چون اگه هم بخام بگم برام اسکریپت بسازن بازم همین مشکل هست دیگه
خواهشا دوستان راهنمایی کنن
شما یه سرور مجازی حرفه ای بگیر
اسکریپت xfilesharing آخرین باز 120 دلار بود
بده یه قالب برات بنویسند 50-100 ت بعد میش صاحب آپ سنتر حرفه ای
من تلاش زیادی کردم در این باره تا از FTP متصل کنم آپلد سنتر رو به سرور مجازی اما موفق به انجام این کار نشدم . برای شروع اگر بخواید میتونم هاست دانلود با کنترل پنل cpanel بدم بهتون با قیمت خوب . با یک عدد بانک اطلاعاتی . با من در ارتباط باشید .
دوستان من نمیخام مثل بقیه اپلود سنترا حجم کم رارائه بدم مثلا هر فایل 100 مگ برای همین هاست دانلود نمیتونم استفاده کنم یعنی اصلا به صرفه نیست
مثلا من میخام حجم هر فایل و 500 مگ تنظیم کنم یا بیشتر یه گیگ
برای همین هاست دانلود چون هم فضاش کمتره هم قیمتش بیشتره برای همین میخام سرور بگیرم چون خیلی بصرفه تر هست
هزینه ای که برای این کار مد نظرتون هست رو بفرمایید ، فروشنده های سرور ببینن اصلا متناسب کار شما سرور مناسبی پیدا می شه یا نه...
مثلا یه جا میگفت هاست دانلود 5 گیگ ماهی 10 تومن
خوب من اگه برم یه سرور بگیرم رم 1 گیگ با هارد 70-80 میشه 20 تومن یه دایرکت ادمینم بندازم روش برای خودم یه هاست 60-70 گیگی بسازم میشه روهم کلا فوقش اهی 30 و خورده ای 40 تومن
برای همین میگم که سرور به صرفتر از هاست دانلود میشه
سرور؟
فوقش 30 - 40؟
سال 91؟
مهرماه 91؟
یه صفر کم نزاشتید؟
شما از یه طرف میگی هر فایل 500 مگ از اون طرف میگی سرور با هارد 80 به نظر خودت چند تا فایل می تونی آپ کنی!
تا کی میخوای این فایل ها رو نگه داری؟
شما بهتره یه سرور اختصاصی با هارد 6 ترا بایت از هتزنر آلمان بگیری با پهنای باند نامحدود ماهی 200-250 ت تا بتونی 500 مگ رو ساپورت کنی
اگه vps می خوای رو همون 100 مگ حساب کن!