بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور
سلام به تمامی دوستان عزیز ...
برعکس اخبار داغ دلار و صحبت های کلیشه ای دوست دارم در مورد یه بحثی صحبت کنم که واقعا جلوی چشممون هست و سر سری ازش میگذریم ولی آخه چرا ؟
شاید از دیدن عنوان تاپیک کمی هم بهتون بر خورده باشه ولی خوب حقیقت از نخست تلخ بوده و هست . بازار هاستینگ فرومایه پست ذلیل و هرچیزی که شما اسمش رو قراره بگذارید .
از کجا شروع کنم نمی دونم فقط میدونم از اگر بر میگشتیم به اوایل سال 85 شایدم اواخر 84 خاطرم نیست ترجیح میدادم شاگرد مکانیک یا جوشکار حتی برم در نون وایی پول بگیرم و نون بدم دست مردم یا برم مزرعه شیر گاو بدوشم و گوسفند بچرونم تا گول این شغل فرومایه رو بخورم گول این طاووس قشنگ که هنوز و هنوز خیلی ها دارن دنبالش رو میگرن و کورکورانه ازش پیروی میکنن .
این مطلب رو برای اون دسته از کسانی مینویسم کتازه وارد این کار شدن یا قرار هست وارد بشن و یا هنوز توی این منجلاب فرو نرفتن .
شما برای اینکه یک مدیر کامل بشید باید به سه اصل مهم Managing / Monitoring / Troubleshooting مسلط بشید که مستلزم هزینه های بالای دوره ها و کلاس های آموزشییست . اما بعد از شاید خرج کردن بیش از 10 میلیون تومن گذاشتن وقت و بدن از یه دست فروش هم فرومایه تر باشید . شاید با گذاشتن وقت های طولانی روی موضوعات خاص زدن از علاقه هاتون کم کردن روابط اجتماعی برای حلش , گذاشتن چشم و مغز کم طاقت شدن عصبی شدن و ... برای یادگیریش هیچ ارزشی رو نداشته باشه . آخر سر هم همه ی توانایی هاتون برای جامعه خلاصه بشه توی زدن یه سی دی MP3 برای این ملت بی سواد . با مثال ادامه میدم :
میدونید برای نصب یک سی پنل و انجام تنظیمات خاص باید از پایه حد اکثر 10 ساعت وقت گذاشت ؟ آیا این 10 ساعت ارزش مالی 80 هزار تومن رو نداره ؟ در ازاش یه طراح گرافیک میتونه با الگو برداری از یه طرح دیگه یه لوگو بزنه توی 2 ساعت با هزار به به و چه چه حد اقل 200 هزار تومان دستمزد دریافت کنه ؟
میدونید برای کانفیگ یه انجین ایکس یا آپاچی کم کم باید 10 ساعت وقت بگذارید با ریسک بالای آیا جواب بده آیا جواب نده ارزش حداقل 120 هزار تومان دستمزد رو نداره در صورتی که برنامه نویس با فورک کردن بک اسکریپت توی 2 ساعت از شما 2 میلیون تومن هزینه ی کار رو میگیره و شما هم تقدیمش میکنید نوش جانش
یا مثلا نصب آی اس پی کانفیگ و هزاران هزار مین تننس دیگه آخر اگر پول بدهند 10 هزار تومان حداقل هزینش میشه ؟
با چند تا سوال ساده تر چطورید ؟
برپاسازی یه سرور سخت تر هست یا تبدیل یه فایل PSD به HTML ?
مدیریت و پیکربندی فایروال سخت تر هست یا فورک کردن یکی از اسکریپت های سایت Hotscript ?
مدیریت کردن آپاچی و MySQL برای ه سرور هاستینگ اشتراکی با N تا یوزر سخت تر هست یا مثلا میکس کردن پروژه های قبلی طراحی وب و تبدیلش به یه قالب جدید ؟
هزاران مثال دیگه وجود داره که راحت میتونم براتون بگم .
همه ی جواب ها یکسان هست موارد اولی سخت تر از موارد بعدی هست اما چرا پس برای تبدیل پی اس دی 120 تومن حداقل پول میدید اما برای یه هاست 1 گیگ اشتراکی سالی 10 هزار تومن ؟
چرا برای یه لوگوی ***ی 200 تومن پول میدید و برای کانفیگ وب سرور و دیتابیسش 30 تومن اونم با هزار اطفارو مانی بک ؟
و هزار چراهای دیگر و سوال های بی جواب
همه ی همه ی این سوال ها فقط یه نتیجه داره یه پیام واضح : وارد این کار نشید زندگی خودتون رو صرف کاری بکنید که براش ارزش قائل باشن توی جامعه
ما و بقیه دوستان رو عبرت خودتون قرار بدید منم از حول حلیم افتادم توی دیگ الان چی برام داشته بعد از چند سال هیچ فقط هزاران درد هزاران مریضی فقط وقتی میرید دکتر پزشک با کنایه بهت میگه شما بحمدالله فشار خون نداری یعنی همه چی توی آزمایشت بالاست . اعصاب نداری یعنی رابطه ی اجتماعی درستی نداری زندگی نداری همه ی اینا از حول یه کاسه حلیم داغ وکه واقعا ارزشش رو نداشته . خلاصه دوست داشتم کمی هم در این مورد آگاه سازی بشه شاید یه نفربا این همه حرف سر عقل بیاد و بیخیال این شغل کوفتی بشه و بره دنبال زندگیش .
شاید 4 نفر نشستن و تونستن با همفکری سروسامونی به این وضعیت بدندو مسیر رو کمی هموار تر کنند.
هرکس با بنده موافق بود خوشحال میشم کامل ترش بکنه
هرکس هم مخالف بود ممنونش هستم مارو ازین جهل و نادانی دربیاره .
همه ی حرفای بالا مقدمه ای بود از 15 صفحه ی ای4 که توی فیس بوک و یا وبلاگم خواهم گذاشت .
اگر مدیریت این تاپیک رو پاک نکرد از الف تا ی رو از هاستینگ ایران خواهم نوشت
موفق باشید و با احترام
پاسخ : بازار هاستینگ و مدیریت سرور فرومایه ترین و پست ترین شغل کشور
درسته اما مشکل از کار نیست . محیطی که داخلشیم باعثش هست . کاربر ایرانی عادت به کرک داره . بابت کیفیت حاظر نیست پولی پرداخت کنه . از طرفی هم متخصص واقعی کم هست .
میتونید توی سایت های مثل فریلنسر , لینوکس جابز بچرخید .. .در مورد دستمزد تخصصتون بخواید بدونید رنج پرداخت به منیجر سرور را در کشور های جستجو کنید
داداش من تو این اوضاع همه گله از شغلشون میکنن
من خودم از نزدیک با چندین طراح و با برنامه نویس و کد نویس در ارتباطم
همه و همه تو این دوران گله دارند
بله واقعا حق با شماست
اما این رو هم در نظر بگیرید لول با لول فرق داره
مثلا یکی که میتونه بهترین طرح رو بزنه اما چون هیچ کسی نمیشناستش مجبوره پول کمی بگیره یکی هم هیچی بلد نیست اما چون میشناسنش بهترین پول رو میگیره
مسلما توی مدیریت سرور هم همینطوره یکی رو همه میشناسن میان بهش بهترین پول رو میدن یکی رو هم نمیشناسن میخوان تا خرخره ازش کار بگیرند و هیچ پولی ندند
فکر نکن تو بازار هاستینگ اینظوره
برو بیرون پیش دو تا اهنگر و نجار و .. بشین ببین چی میگن
من خودم خیلی از اشناهمون صنعت گرند
همشون نشستن مگس میپرونند
کدوم کشور سایتهاش لینک مستقیمه؟ جز ایران؟ مردم ما بد عادت شدند.طرف میره سایت خارجی کلی هزینه میکنه از سایت رپیدشیر دانلود میکنه..میاد سایت ما رایگان دانلود میکنه میگه چرا سرعت دانلود مستقیم شما یک کمی پایینه!! جمعش کن سایتت رو!! :109: وقتی فرهنگی نیست؟ وقتی تشکری نیست؟ وقتی همه تا میبینن یک جا کباب پزونه میان تو صف!! جایی که نون رو میخری 500 یک ساعت بعد میشه 1000 ..... چی انتظار داری؟
کلا من اعتقادم اینه که ایراد از خودمونه
از الان قیمت هاتون را بالا ببرید قیمت را نشکنید صد در صد احترام پیدا می کنید و هزینه هاتون تامین و مشکلاتتون رفع می شود من از الان این تصمیم را گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlineserver
درسته اما مشکل از کار نیست . محیطی که داخلشیم باعثش هست . کاربر ایرانی عادت به کرک داره . بابت کیفیت حاظر نیست پولی پرداخت کنه . از طرفی هم متخصص واقعی کم هست .
میتونید توی سایت های مثل فریلنسر , لینوکس جابز بچرخید .. .در مورد دستمزد تخصصتون بخواید بدونید رنج پرداخت به منیجر سرور را در کشور های جستجو کنید
بله بنده تحقیق های بسیاری کردم در این باره و کاملا با دستمزد یک متخصص توی کشور های خارجی آشنا هستم . باید این فرهنگ سازی بشه یه کاره پایه ای که تمامی حقوق مهندسین حفظ بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
deltavps
داداش من تو این اوضاع همه گله از شغلشون میکنن
من خودم از نزدیک با چندین طراح و با برنامه نویس و کد نویس در ارتباطم
همه و همه تو این دوران گله دارند
بله واقعا حق با شماست
مثلا یکی که میتونه بهترین طرح رو بزنه اما چون هیچ کسی نمیشناستش مجبوره پول کمی بگیره یکی هم هیچی بلد نیست اما چون میشناسنش بهترین پول رو میگیره
مسلما توی مدیریت سرور هم همینطوره یکی رو همه میشناسن میان بهش بهترین پول رو میدن یکی رو هم نمیشناسن میخوان تا خرخره ازش کار بگیرند و هیچ پولی ندند
برو بیرون پیش دو تا اهنگر و نجار و .. بشین ببین چی میگن
من خودم خیلی از اشناهمون صنعت گرند
همشون نشستن مگس میپرونند
ببینید لول کاری خیلی مهم هست . منتها همه ی اینا بر میگرده به یه فرهنگ غلط که بین مردم ایران رایج شده . الان برای گرفتن یه مدرک پایه ای لینوکس مثلا lpic1 باید حداقل 700 هزار تومان هزینه ی ورودی داد . اما هنوز بنر gif 15000 تومن هست و پیکربندی dns سرور 10 هزار تومان چیزی جز تاسف نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
کدوم کشور سایتهاش لینک مستقیمه؟ جز ایران؟ مردم ما بد عادت شدند.طرف میره سایت خارجی کلی هزینه میکنه از سایت رپیدشیر دانلود میکنه..میاد سایت ما رایگان دانلود میکنه میگه چرا سرعت دانلود مستقیم شما یک کمی پایینه!! جمعش کن سایتت رو!! :109: وقتی فرهنگی نیست؟ وقتی تشکری نیست؟ وقتی همه تا میبینن یک جا کباب پزونه میان تو صف!! جایی که نون رو میخری 500 یک ساعت بعد میشه 1000 ..... چی انتظار داری؟
بله متاسفانه همینطور هست مثلا
شما یک هاست 1 گیگابایتی رو میفروشید 10 هزار تومان یعنی ماهی 833.3 تومن
10 ماه شما با این هزینه ی کم که کرایه تاکسی یه کورس ماشین هم نمیشه توی تهران پشتیبانی میکنید مشکلی پیش میاد و بعد از 10 ماه آپتایم سایت ها داون میشن به مدت یک روز چقدر به سرویس دهنده بد و بیراه میگن چقدر حرف و حدیث پشت آدم درست میکنن لقب های د.زد و غیره میدن به آدم از کلمات بی سواد و بدردنخور استفاده میکنن
در کل باید بگم
محیط یک محیط مسموم هست . کاملا بی سواد و بدون فکر در بعضی مواقع احساسی و بدون عقل
نقل قول:
الان چی برام داشته بعد از چند سال هیچ فقط هزاران درد هزاران مریضی فقط وقتی میرید دکتر پزشک با کنایه بهت میگه شما بحمدالله فشار خون نداری یعنی همه چی توی آزمایشت بالاست . اعصاب نداری یعنی رابطه ی اجتماعی درستی نداری زندگی نداری همه ی اینا از حول یه کاسه حلیم داغ وکه واقعا ارزشش رو نداشته . خلاصه دوست داشتم کمی هم در این مورد آگاه سازی بشه شاید یه نفربا این همه حرف سر عقل بیاد و بیخیال این شغل کوفتی بشه و بره دنبال زندگیش .
شاید 4 نفر نشستن و تونستن با همفکری سروسامونی به این وضعیت بدندو مسیر رو کمی هموار تر کنند.
درود
قبول داشتم کله حرف هارو!!!!!
همه ی همش رو !
اگه راستش رو بخواید و بخوام با همه رو راست باشم باید بگم قبول دارم که شغله چرتیه! درسته اولش که وارد میشی یه ذره سود داره خداییش اگر هم به قیمت خوب بدی و کار خوب و پشتیبانی خوب سود داره ولی وقتی همه چیز رو یاد گرفتی شروع کنی میبینی چه قدر تایم گذاشتی!
حالا چه قدر؟!
تو این کشور که مردم یه ذره هم به کار اهمیت نمیدن نمیشه این کار رو انجام داد اینم قبول دارم!
ولی خب چه کار میشه کرد؟!
کله عمرمون پایه این سگ مصب (نمیدونم با کدم ص ث س هست! :دی) بودیم دیگه نمیشه کاریش کرد! باور کن حمالی رفته بودیم الآن تن و بدنمون سالم تر بود....
نقل قول:
خودمون رو کشتیم گفتید آههههههههااااااییییی ایهالناس (اینم نمیدونم چه جوری مینویسن) آهای بزرگا ، آهای اونایی که دستتون تو کاره ، ما که زیاد بزرگا که از ما بیشتر میدونید، بیاید یه فکری کنید!
انگار نه انگار ما حرفی زدیم ، بعد روی هر تاپیک هم میریم مینویسید سروسامون !!!
آخه کو داداشه من؟!
یه بار تونستید این ریسلر هارو جمع کنید؟!
یه سری از دوستان هستند که توی همین انجمن زیادن حالا اسم نمیارم ولی میخوان یوزر ب***ن یعنی همیچینی زیراب همکارو میزنن که آدم هز میکنه!
بازم اسم نمیارم! والله اگه 20 30 اصلا نه 50 تومن پول ارزش فروختن همکار رو داشته باشه!
نه خدایی وقتی میبینید وضعیت حال اینه چرا اینجوری میکنید؟!
ما که بخیل نیستیم تو این مورد خوب سرویس میدن نوشه جونشون ، ما هم یوزر خودمون رو داریم باید اعصابمون سره این که همکار هم اینجوریه به هم بریزه !
ایناش مهم نیستا! چون گفتید کامل کن کامل کردم وگرنه قصد جسارت و تند حرف زدن نداشتم!
اگر غلط املایی هم بود به بزرگی خودتون ببخشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
دقیقا این جمله یعنی بازایابی قوی تر تجارت قوی تر
دوست عزیز همه چی که بار فنی نیست
لزوما هر کسی که رفته باشه کتابای بیشتری خونده باشه درنتیجه باید درامد بیشتر داشته باشه ؟
انتظاری که از درامد از کار داریم باید به توجه به بازاریابی + دانش فنی + نبوغ + سرعت عملمون + ... باشه
خطاب به استارتر نبود و متاسفانه قبلا سعادت نداشتم شمارو بشناسم اما یه سری از دوستان سال 12-2011 اومدن اینجا دارن وی پی اس میفروشن فقط هم اینجا فروش دارن کاری که همه انجام میدن رو اون ها هم انجام میدن نه بازایابی درست حسابی نه یه نو گرایی ... بعد انتظار دارن میلیونی در بیارن و هر هفته هم تاپیک گله و شکایت میزنن
همه ی این حرفایی که زدین بدون تردید درسته! باور کنید اگه این توانایی ها رو تو یه کار دیگه میذاشتیم میدونید تا حالا چی میشدیم؟؟؟؟
اینم اضافه کنم اکثر اون کسایی که تو کار هاستینگ هستند یه برنامه نویس فوق العاده یا یه گرافیست حرفه ای هم هستن!ولی خب چه فایده ای داره!؟خودتون گفتید تو اینجا کی میفهمه که تو چقدر حرفه ای هستی یا چیکارا بلدی فقط میخوایم ارزون باشه!
توصیه میکنم هر کاری که به اینترنت مربوط میشه باید بزاریم کنار نمیگم این کارا بده ولی تو این جامعه به درد نمیخوره!
سلام
تصمیمات لحظه بی فایده است
من یک پرسش دارم :
چرا این پست ها و این تصمیم ها و اینکه چرا کاربران بد عادت شده اند را وقتی میخواهید پیگری و حل کنید که شرایط ارز تغییر میکند یا قانون خاصی به اجرا در میآید؟؟؟
نگویید که قبلا شرایط بهتر بود . بلکه باید گفت خودمان کردیم اینم نتیجش
تا سه ماه پیش بحث داغ هاست تابستونی بچه مدرسه ای ها بود حالا هم که ارز بالا رفته بحس هزینه و احترام داغه...
همکاره محترم وقتی من به شما و شما به من احترام نگذاریم به اسم رقابت قیمت ها را پایین نیاوریم یا مفتی کار نکنیم آیا باز کاربر بد عادت میشود؟؟؟
مثال:
کاربر: آقا من یه سرور اختصاصی میخوام که روش وی ام ویر نصب بشه و اینکه ایزو های سیستم عامل x,y,z را هم برام آپلود کنید و یک میکروتک هم روش ران کنید و پورتهای مشکل دار را هم ببندید
هاستینگ : مشکلی نیست اگر دوست داشته باشید سی پنل هم برای شما کانفیگ میکنیم ( یه جورایی تو رو جون مادرت بخر !! )
نتیجه : کاربر میره به سمت زیاده خواهی ، البته وقت و عصاب شما هم بماند
حال اگر هاستینگ چنین جوابی میداد : کاربر گرامی وظیفه ما پوشش سخت افزاری میباشد و هر گونه پشتیبانی نرم افزاری شامل هزینه خواهد بود در صورت تمایل اعلام کنید تا محاسبه شود.
نتیجه: این اطمینان را میدهم که کاربری که از شما محصولی خواسته تحقیق خود را از بابت خود محصول کرده پس احتمال نگرفتن سرویس خیلی پایین است و از طرفی میداند که خبری از درخواست اضافه نیست و فرهنگ درست جایگزین میشود یک خاصیت خوب دیگر که دارد این است که کاربر با معلومات ظعیف هم دور شما را خط میکشد و هم به شما و خودش لطف بزرگی کرده
در زمینه سرور مجازی هم همین مسئله صادق است و هاستینگ.
شاید کسی بگوید در این صورت کاربر خرید نمیکند!؟
نمونه همین شرکت خودمان در خدمت خیلی از همکاران عزیزمان میباشد اما کسی دیده که ما خدمات نرم افزاری ارائه دهیم؟؟؟ آیا مشکل فروش پیدا کردیم ؟؟؟ آیا مورد آنجوری ;) داشتیم ؟؟
این بحث سر دراز دارد....
اما در آخر از استارتر خیلی متشکرم که واضح بیان فرمودند و همکاران عزیزمان جسارت این بنده را پذیرا باشید